"Cilj je da se Crna Gora pretvori u poligon za NATO dejstva prema...

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi, vrijeđanje ličnosti korisnika i lica čije ime se pojavljuje na sadržajima portala kao i korišćenje vulgarnih riječi. Svako korišćenje portala suprotno gore navedenom kazniće se ukidanjem korisniku prava pristupa portalu kome će biti trajno ili privremeno zabranjen pristup. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbjednosti korisnika portala kao i osoba čije se ime pominje u sadržajima portala, putem prijetnji ili na bilo koji drugi način, je nedozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti procesuirano kod nadležnih organa..Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnosi na teme portala biće obrisani bez obavještavanja, a korisnicima koji šalju takve komentare i sadržaje u više navrata biće zabranjen pristup portalu.Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 9

Comy5

11-06-2019 13:25h
Crkva,NATO,Srbija,Rusija,a ovamo u BD sa njima istijema ?. Kako ćete zajedno sa Milom i Amfijem da čerečite milion kvadrata Mitropolije,iśaaaa!!!!

barez

11-06-2019 13:56h
super van je naslov, strahinjin

AzrauDarko

11-06-2019 14:07h
Ministar Boskovic,los simbol "plemenitih"
namjera NATO.Bio Bijeli irao a sad anti srbin!Sjutra ce biti ako zatreba i anti crnogorac

12-06-2019 12:05h

HercegNovi4s

11-06-2019 14:28h
Mene zaista interesuje, od koga je to, koje drzave, jer vojna pretnja moze dolaziti samo od vojske neke drzave, imala "veliku" pretnju, pa je sada ta "pretnja" smanjena?! Smesno! Ako Crna Gora od bilo koga, kao drzava a pre svega kao drustvo, ima pretnju to je njen sopstveni rezim, koji njome vlada, koji u kontinuitetu upucuje jedne narode protiv drugih i stalno generira mogucnost gradjanskih sukoba. NATO u CG, je iskljucivo u funkciji logistike rezimu i drugu funkciju nema.

neMlati

11-06-2019 16:11h
Ne sjekiram se dok nas nato brani. Sjecam se dok nas je rusija branila pucalo nam je nismo znali okle sve ?

HercegNovi4s

11-06-2019 16:57h
Jedino sto pouzdano znam je da nas NATO ne moze sacuvati od same sebe.Manje je NATO na nas "pucao" no sto mi pucamo sami: evo, na Cetinju, u Podgorici, Budvi, Baru, Kotoru, H.Novom... nema grada u kome se ne puca.Do sada izginu 47 "momaka" za par godina. Vise no od NATO agresije i Rusa ( mada to jedino Ti znas) zajedno.A NATO, kako nas je branio znamo, ali kako ce nas braniti jos ne znamo. Ali vidimo kako je odbranio Libiju, Avganistan, Siriju.. .Svima je donio slobodu, demokratiju i prosperitet

Zone

11-06-2019 18:03h
Moram da, iako je to krajnje nepopularno, da se zahvalim Milu Djukanoviću, ali i Ranku Krivokapiću, na vizionatskoj odluci da usmjeri Crnu Goru prvenstveno prema NATO, zapadu i EU. Koliko je taj potez dobar, pokazuje nam nivo bijesa i agresije instrumenata VelikoSrpske politike u Crnoj Gori. Njihovi bolesni planovi su definitivno ovim ometeni. Kada se ponovo Mitropilija vrati Crnoj Gori, konačno će biti zatvoreno ružno poglavlje u slavnoj Crnogorskoj istoriji.

crimensinelege

12-06-2019 10:56h
Ne znam zašto ste banovali citat iz javno objavljene ruske vojno-odbrambene doktrine prema kojoj RF zadržava pravo na prvi nuklearni napad protiv svake neprijateljske države ukoliko bi bila dovedena u pitanje sama egzistencija ruske države i naroda. Možda to činite uslugu Peđi Boškoviću kako se niko ne bi slučajno dosjetio da smo ulaskom u NATO postali potencijalna meta države kojoj NATO ne samo da ne želi ništa dobro, nego joj želi rasparčavanje i nestanak sličan onom SFRJ.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: