Konatar: Funkcioneri svoj nelegalni novac drže na tuđim računima

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi, vrijeđanje ličnosti korisnika i lica čije ime se pojavljuje na sadržajima portala kao i korišćenje vulgarnih riječi. Svako korišćenje portala suprotno gore navedenom kazniće se ukidanjem korisniku prava pristupa portalu kome će biti trajno ili privremeno zabranjen pristup. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbjednosti korisnika portala kao i osoba čije se ime pominje u sadržajima portala, putem prijetnji ili na bilo koji drugi način, je nedozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti procesuirano kod nadležnih organa..Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnosi na teme portala biće obrisani bez obavještavanja, a korisnicima koji šalju takve komentare i sadržaje u više navrata biće zabranjen pristup portalu.Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 6

Montenegringo4again

22-06-2019 08:05h
Kakva su ovo španska sela za narod...A ja mislio da je blentavost stvar pojedinca...Ukratko-jedini način demokratizacije Crne Gore je istrajavanje na zakonu porijekla imovine.Mada,nije ni izbliza zanimljivo kao crkveno i nacionalno gađanje paradaizom...

tropa51

22-06-2019 08:23h
Zakon o ispitivanju porijekla imovine nije ništa novo. Bar ne u Evropi. A izglasaće ga-nikada.

Kremen

22-06-2019 09:42h
Nije problem izglasati - ako budu primorani od EU. Pitanje je ko bi bio toliko hrabar i lud da ga sprovede !

pekas

22-06-2019 08:36h
Djukanovic to radi preko brace Ban u firmi Trajekt,preko Vesa Pejovica u KAP i Boksiti a preko mnogih drugih u drugim biznisima

SavoKO

22-06-2019 10:10h
Imam prazan račun u banci, ako neki funkcioner zeli da mu cuvam novac neka se javi. Bez obzira na pol, rasu, nacionalnost, vjeru, seksualno ili političko opredeljenje !

crimensinelege

22-06-2019 16:30h
Miloše, drag si mi, ali moram ti skrenuti pažnju na nelogičnost tvoje izjave. Zašto bi funkconeri držali novac na tuđim bankovnim računima, ako ih Zakon o sprečavanju korupcije ne obavezuje da daju dozvolu ASK za uvid u njihove lične bankovne račune? Ima na desetine funkcionera i diplomata koji nijesu dali ovu dozvolu i time nijesu ništa prekršili, na žalost. Ne trči. Tehnički nokaut traži oprez i pripreme.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: