DPS se "pravi mrtav", Tivatska akcija ne vjeruje SD-u

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi, vrijeđanje ličnosti korisnika i lica čije ime se pojavljuje na sadržajima portala kao i korišćenje vulgarnih riječi. Svako korišćenje portala suprotno gore navedenom kazniće se ukidanjem korisniku prava pristupa portalu kome će biti trajno ili privremeno zabranjen pristup. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbjednosti korisnika portala kao i osoba čije se ime pominje u sadržajima portala, putem prijetnji ili na bilo koji drugi način, je nedozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti procesuirano kod nadležnih organa..Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnosi na teme portala biće obrisani bez obavještavanja, a korisnicima koji šalju takve komentare i sadržaje u više navrata biće zabranjen pristup portalu.Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 10

Dragana_Skarpina

05-07-2019 19:52h
SDP kao i uvjek rezervni igrac, kad treba, odma da uskoci, kao u Kotor.

Bourne

05-07-2019 20:50h
Ovakav stav TA može se tumačiti i drugačije, neka ide sve u PM ( nije Porto Montenegro) samo da se ovaj SD više raspadne i propadne. Ako DPS ima apsolutnu većinu a izlazak iz pro-forma "koalicije" po diktatu iz PG ne mijenja ništa po pitanju preglasavanja i vanrednih izbora, kakav je smisao ultimatuma TA? Ni SDP se nije slagao u svemu sa DPS-om ali su smatrali da iz pozicije vlasti mogu da urade više nego kao opozicija, u nečemu su i uspjeli. ( fakat , cijena nije bila niska).

Mikelotio

06-07-2019 06:29h
Uglavnom ste u pravu, ali ovakvo zlo kao što je SD je nešto što bi, svakom narodu koji ima ponosa, bilo nepodnošljivo. Licemerje, laži i nepoštenje, su jedine crte ove čemer partije!

Bokelj11

05-07-2019 21:37h
Narod u Tivtu i ne zasluzuje bolju vlast, jer su ih oni doveli i na kraju kad nemanu sta drugo prodati, prodat ce narod.

Montenegringo4again

06-07-2019 07:14h
Barem da prodaju.

Montenegringo4again

06-07-2019 07:14h
Ovi Tivćani su najjači poklanjači u CG.Sve milioneri,pa mogu.Totalno odsustvo građanske svijesti.U Baru su za dva čempresa pola godine o jadu zabavili vlasti,a viđi ove ?!

Cocainaprasina

07-07-2019 08:15h
Dva miliona opštinskih para zarobila im ATLAS banka, koje nikad vidjeti neće...

tropa51

06-07-2019 07:33h
E sada treba stisnuti. Pa valjda će se neko iz DPS sjetiti da je Tivćanin.

Cocainaprasina

07-07-2019 08:13h
Ko da se sjeti da je Tivćanin? - Vuksanović?... Nikad taj braniti interes Tivta neće, samo ako je za dlaku ispred njegov lični interes. Nije on ni instaliran u Skupštinu CG da brani interes Tivta i Boke, nego da bude taster-zastupnik za interese Familije. Tutto a fondo e profondo.

Cocainaprasina

06-07-2019 12:23h
Smijurija svojstvena samo Tivćanima. Beskičmenjaci, na kraju će dopustiti - kako DrPiSveto kaže. Kako su društveno neodgovorni, i treba da im otmu desetine miliona bez naknade. Podržavaju takvu vlast, i šta se sada bune! Otpisali su Familiji šest miliona iz opštinske kase...
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: