DF: Nijesmo dobili poziv od Vuksanović Stanković

"Nijesmo dobili nikakav poziv od Vuksanović Stanković. Ali, sa druge strane, primjećujemo da neki opasno nasrću, a među njima nije Vuksanović Stanković", kazali su iz DF-a agenciji ...... Detaljnije»

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi, vrijeđanje ličnosti korisnika i lica čije ime se pojavljuje na sadržajima portala kao i korišćenje vulgarnih riječi. Svako korišćenje portala suprotno gore navedenom kazniće se ukidanjem korisniku prava pristupa portalu kome će biti trajno ili privremeno zabranjen pristup. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbjednosti korisnika portala kao i osoba čije se ime pominje u sadržajima portala, putem prijetnji ili na bilo koji drugi način, je nedozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti procesuirano kod nadležnih organa..Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnosi na teme portala biće obrisani bez obavještavanja, a korisnicima koji šalju takve komentare i sadržaje u više navrata biće zabranjen pristup portalu.Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 11

HocuCirilicniNIK

24-08-2019 13:05h
Од 2016. сте имали хиљаду прилика да сједнете и да се договорите. Знамо какав је режим, али ткз. опозиција је чисто интересна групација, политичка каста која постоји искључиво себе ради.

pekas

24-08-2019 14:03h
E,al sad je novost,Ranko vise nije izdajnik!
Umalo me ubijedise da je bio,al eto znajuci ga ipak ostah pri stavu da nije izdajnik!Al je sad Mandic izdajnik!Naredili Beba i Pavicevic!Bar sad da se Ranku izvinu!Juce su takodje demantovali sami sebe pred Parlamentom tvrdnjom"Mandic trguje sa izbornim zakonima da bi dobio oslobadjajucu presudu za lazni drzavni udar".Do juce tvrdise sve oko sudjenja je dogovor Mandica i Djukanovica!Ocito vise nije jer se trguje!Sad da se izvinu za te tadasnje lazi.

DiegoPGD

24-08-2019 14:26h
Je li Vucic sa Milom i Suboticem namjestio zatvor vojvodi ili je brat sa kojim se badnjak nalaze i autoput otvara, njegovim avionom vozi? Ili je ANB na speed dial odgovor na to.

pekas

24-08-2019 14:43h
Vojvodi je drzavni udar montiran ovde a "materijalne dokaze" je preko BIA licno obezbijedio Vucic

pekas

24-08-2019 14:47h
Ako je Vucic obezbijedio"dokaze"preko BIA,jer vojvoda nije bio u zatvor, ko je namjestio zatvor Medojevicu?Vucic ili po nalogu Djukanovica i Pazina,Savic,
Dujovic i Medenica

DiegoPGD

24-08-2019 14:57h
Pa sto se druzi sa tim sto ga je namjestio? Pripejd Srbin iz CG kad treba za badnjak. Sto ce na otvaranje pored njega kao keric?

DiegoPGD

24-08-2019 15:01h
Moj pekasu, svaka tebi cast, ako ti je u glavu normalno da ti vojvoda odrzava odnose sa nekim ko ti namjesta dokaze i zatvor i plus podrzava Klintone. Pitaj i Slavena ko mu dade pare da otvori office kad su ga onomad iz BG ispratili. I je li ih vrnuo ili nekoga zavrnuo. Mala je ovo pjaca ;)

mirinakomsinica

24-08-2019 15:37h
E dosta je ovog DFa. Aloooo idite više da vas ne gledamo ni vas ni DPS

pekas

24-08-2019 18:45h
Obratite paznju na djetinje price !Tumaraju i bave se podmetanjima!Bog ih poslao na politicku scenu,da rijese sve probleme.Al je muka sto to ne mogu sami,pa biraju s kim ce?Pokusase s Lekicevim Demosom,pa s Dritanovom URA i evo ih na kraju s malom lokalnom partijicom Crnogorska!Zasto?Ne zna niko zasto jer ih upravo u Budvi nijesu htjeli u opstinskoj vlasti dok je Krapovic vodio Budvu.Kad je Carevic,preuzeo vodjenje,on ih je uveo u vlast a oni bi sad upravo s Krapovicem da ga mijenjaju?Rasamonija

mongro

25-08-2019 06:56h
SDP je zaboravila sta je uradila u KO?! Dragica se stavlja na čelo opozicije, a suprug joj na čelo sudske “prohibicije”?! Ovakvih političkih kombinacija nije bilo u modernoj istoriji. Ovo (otac- sin- žena- kćer- zet- kum- ujak- tetka- pašo-...i sl.) je bilo svojstveno samo u feudalizmu.

Spiljar

25-08-2019 12:00h
Ko je draginja da ona poziva opoziciju na neki sastanak....prvo neka istera brunu ?? iz SDP i dokaže da više nema novih bruna u SDP...po meni je SDP prošlost kao i ja koji im je dao glas na zadnje lokalne izbore...
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: