Demokrate: Besprizorno pravdanje Potpare

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi, vrijeđanje ličnosti korisnika i lica čije ime se pojavljuje na sadržajima portala kao i korišćenje vulgarnih riječi. Svako korišćenje portala suprotno gore navedenom kazniće se ukidanjem korisniku prava pristupa portalu kome će biti trajno ili privremeno zabranjen pristup. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbjednosti korisnika portala kao i osoba čije se ime pominje u sadržajima portala, putem prijetnji ili na bilo koji drugi način, je nedozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti procesuirano kod nadležnih organa..Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnosi na teme portala biće obrisani bez obavještavanja, a korisnicima koji šalju takve komentare i sadržaje u više navrata biće zabranjen pristup portalu.Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

Posle_Ivice_Marica

25-08-2019 16:36h
Nemojte slučajno da Demokratama neko reče da je Gebels mrtav, to bi ih ubilo ????

Posle_Ivice_Marica

25-08-2019 16:39h
Da li je ovo realno, Vijesti preko Sekund 2, vrše takav progon DFa, da je DPS bio mala beba... Evo sad će umjesto SDPa i Brune za izdaju Kotora, optuže rukovodstvo DF ?????????. E ovo je već prešlo u komediju, kad naredi Han, u napad na DF, po cio dan?????

A_______A

25-08-2019 17:10h
Vijesti - Objavili ste tri teksta koji napadaju izvjesnog (široj javnosti nepoznatog) Potparu iz Kotora: Demokrata, crnogorske i Perovićke, a ne objavljujete nijedno saopštenje u korist istog Potpare. Ko god da je taj Potpara, red je da se čuje i druga strana......Čuveni profesionalci iz vaše medijske kuće.

pernambukanski

25-08-2019 20:44h
DF po starom, na rijecima protiv DPS-a, a na djelima za DPS, pritom vrlo podlo optuzujuci druge za izdaju opozicionih biraca! Jeftino i providno je vise to, svaki dan sve vise pokazuju svoje pravo prljavo lice!

rasprodajaPATRIOTIZMA

27-08-2019 03:36h
Potpara zna kako da zapali vatru i izvuce korist za sebe....sada se vidi koliko su" ljudi "jeftini
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: