DPS: Prekid bojkota je pobjeda vladajuće većine - opozicija da...

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi, vrijeđanje ličnosti korisnika i lica čije ime se pojavljuje na sadržajima portala kao i korišćenje vulgarnih riječi. Svako korišćenje portala suprotno gore navedenom kazniće se ukidanjem korisniku prava pristupa portalu kome će biti trajno ili privremeno zabranjen pristup. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbjednosti korisnika portala kao i osoba čije se ime pominje u sadržajima portala, putem prijetnji ili na bilo koji drugi način, je nedozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti procesuirano kod nadležnih organa..Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnosi na teme portala biće obrisani bez obavještavanja, a korisnicima koji šalju takve komentare i sadržaje u više navrata biće zabranjen pristup portalu.Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 4

broj1

02-09-2019 12:16h
Da li su ovi poltroni svjesni da živimo u diktaturi, da je dps razorio Crnogorsku privredu i rasprodao kompletne resurse bjelosvjetskim tajkunima kroz pljačku preko off shore firmi... Unistio je perspektivu mladim ljudima koji sve vise odlaze u inostranstvo... Povecao dug Crne Gore sa 650 miliona eura 2006.g. na danasnje 3.3 milijarde i zaduzuje se milion DNEVNO!
Znaju li kukala im majka da je milijarda hiljadu miliona... Treba komplet svi ostavke da daju jer su unistili sve cega su se dotakli

Gvozdeni_Puk

02-09-2019 12:18h
Onda bolje bojkot. Da bude poraz vladajuće većine.

pekas

02-09-2019 13:06h
Ko je pobjednik?Dal porazeni DPS(tako tvrde Demokrate)il porazene Demokrate (tako tvrdi DPS)!Mislim da su Demokrate gubitnik jer su pristali da iza ledja opozicije suruju s prevarantima(DPS)da bi ih oni kad su dobili sto su trazili(prekid bojkota)tako namagarcili da su se prakticno posvadjali s komolet opozicijom!Finale prodaje je bilo izlazenje na plenumu u Parlamentu s toboz amandmanima Demokrata a predlaze ih Aprcovic,koji im smjenjuje Jokica!
Pajserom

mongro

03-09-2019 05:45h
Oćemo li se ikad osloboditi ovih pokondirenih dps glodara? Uništiše i rasprodaše nam jednu nam jedinu majku domovinu zarad svojih patriotskih lopovluka.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: