Divanović: Bespoštedna borba lidera opozicije za prvo mjesto...

Liderima crnogorske opozicije jedino važno "da imaju dobar izgovor za trajući neuspjeh", smatra poslanik DPS-a... Detaljnije»

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi, vrijeđanje ličnosti korisnika i lica čije ime se pojavljuje na sadržajima portala kao i korišćenje vulgarnih riječi. Svako korišćenje portala suprotno gore navedenom kazniće se ukidanjem korisniku prava pristupa portalu kome će biti trajno ili privremeno zabranjen pristup. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbjednosti korisnika portala kao i osoba čije se ime pominje u sadržajima portala, putem prijetnji ili na bilo koji drugi način, je nedozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti procesuirano kod nadležnih organa..Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnosi na teme portala biće obrisani bez obavještavanja, a korisnicima koji šalju takve komentare i sadržaje u više navrata biće zabranjen pristup portalu.Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 9

Underground

05-09-2019 11:20h
Vidite samo tu facu... Majko sveta šta je ovo?

tomasdzeferson1801

05-09-2019 12:04h
Budvani dobro znaju o konformizmu vaseg OO DPS Budva. Objavite koliko stanova vam ima predsjednik OO a koliko je "pomoci" dobio od Vlade. A da ne pricamo o vasem podmlatku.

Mikelotio

05-09-2019 12:17h
Moralnih i političkih nakaza niko nema kao što CG ima!

Mir_mir

05-09-2019 12:18h
Da li je ovaj zaradio i jedan jedini cent van politike i drzavnih jasli. Jedno saopstenje u 3 mjeseca napise i toje to. U tom saopstenju nastoji da za ta tri mjeseca smisli i napise neke ironicne forice i omalovazavanja drugih ljudi, bez ikakvih novih predloga, ideja ili sugestija to mu je cijeli posao u zivotu , a svakog prvog u mjesecu pa mislim najmanje 2-3 hiljadarke legne na racun. Nema nama spasa dokle se po rezultatima ne bude primala plata i snosil odgovornost!

dadoking50

05-09-2019 12:44h
Na moju veliku preveliku zalost covjek je sve u pravu. Nesloga preveliki ego pojedinih opozivionara neorganizovanost svadje prepucavanja opozicije su nas i dovela tu dje smo. Snose veliki dio krivice za stanje u kojem smo

Nemezis

05-09-2019 12:58h
Ooooo muci Divanovicu , pokrij se usima . Pa sjeti se ko si i sto si bio prije evo 10 godina . Smrkac , probisvijet i sad ti djelis nekome lekcije . E OVO JE PORAZAVAJUCE OVO !!!!!!!!

ZukotrlicaManhattan

05-09-2019 13:28h
I ovaj je pustio bradicu i brcice,umislio je da je Njegos.Poslije zapazanja o Angeli Merkel kako se trese i Milu koji je u rangu svetoga Petra ja mislim da je nadmasio i Sofra a to je vrlo tesko postici.

Gggggkkk

06-09-2019 08:13h
Svaka čast. Ovoliko brige za političkog protivnika još nije viđeno u dragoj nam državi. Državi opkoljenoj neprijateljima i iznutra i izvana spremnim da potru njenu samostalnost, nezavisnost.

Biss0

06-09-2019 22:10h
Momak je klasičan Milov hemoroid.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: