Šaranović: Ili ćemo stvoriti uslove za fer izbore ili ih neće biti

"U interesu opozicije je da se intenzivira rad, razotkriju i razobliče planovi DPS-a i da se nametnu rješenja za sveobuhvatnu izbornu reformu"... Djetaljnije»

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi, vrijeđanje ličnosti korisnika i lica čije ime se pojavljuje na sadržajima portala kao i korišćenje vulgarnih riječi. Svako korišćenje portala suprotno gore navedenom kazniće se ukidanjem korisniku prava pristupa portalu kome će biti trajno ili privremeno zabranjen pristup. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbjednosti korisnika portala kao i osoba čije se ime pominje u sadržajima portala, putem prijetnji ili na bilo koji drugi način, je nedozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti procesuirano kod nadležnih organa..Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnosi na teme portala biće obrisani bez obavještavanja, a korisnicima koji šalju takve komentare i sadržaje u više navrata biće zabranjen pristup portalu.Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 6

Pjetro

12-09-2019 12:06h
Sad se vidi ko radi i ko je radio za DPS, odnosno za sebe sve ove godine, vječna opozicija naravno. Bravo demokrate

Mariana

12-09-2019 12:53h
Uzmi sendvič bote, kad si gladan nisi sav svoj ..

Pjetro

12-09-2019 13:26h
DF-ovci kad nemaju kud samo kažu bot

Barbarossa

12-09-2019 23:02h
Ako si dobro pratio, Jankara, vas vojvoda Manda je svako malo kod sendvicara Vucica na marendi.
Pratio si, jel da!?

pekas

12-09-2019 13:51h
Kakve dvije munje!U dva dana dodjose vidjese i.pobijedise!Sebe.Jer su sve kolege nazvali izdajnicima a s njima treba da pobijede i smijene DPS.Priznacete ko ima takvu namjeru ne pravi razdor,vec sabira

pekas

12-09-2019 15:08h
Danas nije bilo napada Koprivice i Saranovica na kolege da su izdajnici!
Cudno?Prodje dan a ne proizvedose novog neprijatelja?Nalog Pavicevica iz Crnogorske
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: