DF: Vukčević da danas pokrene inicijativu za smjenu Savića

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi, vrijeđanje ličnosti korisnika i lica čije ime se pojavljuje na sadržajima portala kao i korišćenje vulgarnih riječi. Svako korišćenje portala suprotno gore navedenom kazniće se ukidanjem korisniku prava pristupa portalu kome će biti trajno ili privremeno zabranjen pristup. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbjednosti korisnika portala kao i osoba čije se ime pominje u sadržajima portala, putem prijetnji ili na bilo koji drugi način, je nedozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti procesuirano kod nadležnih organa..Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnosi na teme portala biće obrisani bez obavještavanja, a korisnicima koji šalju takve komentare i sadržaje u više navrata biće zabranjen pristup portalu.Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 2

BottinaVeneta

08-10-2019 09:52h
DF škola prava - treba donijeti dokaze da se opovrgne tvrdnja za koju nisu iznijeti nikakvi dokazi

PROPOLIS

08-10-2019 09:55h
A dje da Vkcevic skupi hrabrost. Ne raste to po livafi ili sumi vec ili je imas ili je nemas. A Vukcevic da je ikad imao ne bi bio na tom mjestu dje je sada .
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: