CDT: Pokrenuti inicijativu za pripremu zakona o Skupštini i Vladi

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi, vrijeđanje ličnosti korisnika i lica čije ime se pojavljuje na sadržajima portala kao i korišćenje vulgarnih riječi. Svako korišćenje portala suprotno gore navedenom kazniće se ukidanjem korisniku prava pristupa portalu kome će biti trajno ili privremeno zabranjen pristup. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbjednosti korisnika portala kao i osoba čije se ime pominje u sadržajima portala, putem prijetnji ili na bilo koji drugi način, je nedozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti procesuirano kod nadležnih organa..Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnosi na teme portala biće obrisani bez obavještavanja, a korisnicima koji šalju takve komentare i sadržaje u više navrata biće zabranjen pristup portalu.Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 3

Protivnik_Perfidnih_Vijesti

03-11-2019 14:40h
Mičite ovoga iz javnosti, ja sam mislio da je nestao negdje bestraga a on savjetuje iz neke prsle NVO kako i koji zakoni da se donose i to u trenucima kad je država u KOLAPSU.. političkom i ekonomskom??

pekson1

03-11-2019 17:10h
Odlagace pripremu i izglasavanje zakona o Vladi i Parlamentu jer i dalje vlast zeli da vlada po starom modelu voluntaristicog pristupa obavezama.Tumaci sve kako joj odgovara

MiranBozic

03-11-2019 23:15h
Ovo je dobri i pošteni momak!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: