Vlada ignoriše pitanja "Vijesti", novinare ostavila iza kapije

Društvo profesionalnih novinara protestovalo je zbog ovakvog odnosa Vlade, koja ne dozvoljava medijskim poslenicima da rade svoj posao već to čine Vladini službenici... Detaljnije»

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi, vrijeđanje ličnosti korisnika i lica čije ime se pojavljuje na sadržajima portala kao i korišćenje vulgarnih riječi. Svako korišćenje portala suprotno gore navedenom kazniće se ukidanjem korisniku prava pristupa portalu kome će biti trajno ili privremeno zabranjen pristup. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbjednosti korisnika portala kao i osoba čije se ime pominje u sadržajima portala, putem prijetnji ili na bilo koji drugi način, je nedozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti procesuirano kod nadležnih organa..Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnosi na teme portala biće obrisani bez obavještavanja, a korisnicima koji šalju takve komentare i sadržaje u više navrata biće zabranjen pristup portalu.Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 13

PROPOLIS

15-02-2020 07:51h
Na istom ste zadatku jer su vam gazde iste pa onda kao vele sto da se pravi guzva jer su saopstenja ista

peki

15-02-2020 08:16h
Na zalost u drzavi je sve naopako!Pa i Vlada koja sve radi iza zatvorenih vrata a u ime gradjana?

Titoograd1

15-02-2020 09:02h
Ja bi vas preselio u srbiju

Posteditenaspatetike

15-02-2020 09:54h
Koga?

Maggelan

15-02-2020 11:01h
Вијести ће остати као свијетла тачка ЦГ новинарства. Писати истину и само истину и држати отворена врата свима ма како да мисле нека то јавно и кажу.До сада десетка зс Вијести.

fileopg44v

15-02-2020 12:05h
nadam se da će ovi nezavisni i profesionalni,kojima daste desetku iz etike naći odgovore na moja pitanja postavljena u vidu komentara ....

fileopg44v

15-02-2020 11:45h
Što koje pitanje ne postaviste ovome u blindiranome Džipu kad ste već željni freške vijesti no izgleda ne smije niko od vas hrabrih novinara...Pitajte ih ako smijete 1. koliko € pokupe od priloga iz crnogorskih manastira pogotovo od kad započeše litije? 2. Koliko € uzimaju od rente za izdata imanja hotele i stanove? 3. Koliko € su uzeli za izdavanje zemlje u Budvi megamarketu Laković? 4. Odakle Džipovi i Audiji kojim se vozikaju crkovne glavešine ... dosta za početak...

fileopg44v

15-02-2020 11:53h
može još pitanja za kasnije: 1. koliko zapošljavaju lica po vjerskim i drugim objektima? 2. Koliko lica osiguravaju penziono, zdrastveno i socijalno, a koliko im radnika radi na ,,crno"? 3. Koliko stanova i koje površine su častili crkovne glavešine, a koliko im plaćaju smještaj takođe na ,,crno"? 4. Kolika im je zarada od prodaje na crno : vina, rakije, med, maslinovo ulje, svijeće, brojanice, krstiće, ikone i ostale crkovne drangulije? 5. koliko zbirno naplate za opijela krštenja i molebana?

fileopg44v

15-02-2020 12:00h
ima još: Koliko iznesu para , neprijavljeno za republiku srpsku i Srbiju? 2. Koliko plaću advokata takođe na crno za usluge koje odrađuju za SPC? a možda i vaša žeđ za istinom i istraživačkim novinarstvom izrodi još koje pitanje na koje građani imaju pravo da saznaju istinu. pozdrav nezavisni novinari i za vaše udruženje takođe pozdrav i nadam se da će te mi kao građaninu željnog istine pomoći da dođem do nje.

PJ

15-02-2020 12:34h
A sta da vam kazu kad sve vec znate?
Koju novi relnost mogu da izfabrikuju, koju krizu da izmisle, do da dodje do rata - a ni Vucku ni lokalnoj ekipi se bas ne ugrozava sopstvena guza.
U spuz bi im bilo najbolje i razloga licne bezbednosti - vec sto posle njih svejedno nema ko ikako bolje da vodi - to sto valja otislo je vec i iz Hrvatske, a kamo li iz otomanskih zemalja.
Trojanska Grcka naseljena Libancima i Libijcima je sekularnu Evropu vec izdala, ta sansa se drugima davati nece.

NinjaPipun

15-02-2020 14:37h
Vlada vas ignorise?
A ovi iz Mitropolije... oni vas ne ignorisu ?

Titoograd1

15-02-2020 16:29h
Gledam srpske novosti ista sadrzina kao vijesti.smijesno

mongro

15-02-2020 18:41h
Da li ste novinari Vijesti ikad postavili sebi pitanje, da li su građani CG koji ne podržavaju demonstracije diskriminisani od spc??? Kako ce građani CG koji sebe smatraju crnogorcima da uđu u crkve koje su gradili njihovi preci i koje su pripadale drzavi CG od terora spc koji je u produženom trajanju od 1920.? Da li ste i jedan text napisali o tome? Da li ste i jednog gosta koji ce da brani stavove ovog većinskog dijela CG da pozovete u goste? Ne! Vama su interesantni samo srpski interesi!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: