I dalje očekuju objašnjenje za tvrdnje da nisu prekršili mjere nkt-a

OO DPS Nikšić: Imena sa liste doktora poznata sa opozicionih izbornih lista

"Kad god je trebalo biti protiv crnogorske državnosti i nezavisnosti, preko bijelih mantila oblačili su političke dresove. Toliko o nepolitičnosti njihovih skupova", rekli su iz OO DPS Nikšić

6860 pregleda 36 reakcija 15 komentar(a)
OO DPS Nikšić Logo, Foto: OO DPS Nikšić
OO DPS Nikšić Logo, Foto: OO DPS Nikšić

Opšinski odbor Demokratske partije socijalista Nikšić (OO DPS) saopštio je da se na objavljenoj listi doktora koji podržavaju litije može naći mnogo imena sa opozicionih izbornih lista.

"Dominantna većina imena na njoj poznata nam je upravo sa izbornih lista i po političkom angažmanu. Kad god je trebalo biti protiv crnogorske državnosti i nezavisnosti, preko bijelih mantila oblačili su političke dresove. Toliko o nepolitičnosti njihovih skupova", rekli su iz OO DPS Nikšić.

Navode da što se tiče poruke da su ih okupili “vjera i Bog” "nedostaju jos samo “kralj i otadžbina” pa i da taj dio bude u skladu sa onim po čemu ih poznajemo".

Tvrde da su ih doktori uskratili su za pojašnjenje njihove tvrdnje da nisu prekršili mjere NKT-a, te da ih demantuje grupno poziranje i fotografije koje su dostavili javnosti.

"Očekujemo da stručno objašnjenje i rastegljivo tumačenje mjera NKT-a daju svojim kolegama, nikšićkim doktorima, koji se već skoro četiri mjeseca hrabro i pregalački bore protiv epidemije koronavirusa. Više od dvije stotine ljekara vjerovatno željno iščekuje da sazna tu naučničku opservaciju svojih neodgovornih kolega", zaključuje se u saopštenju.