Joković: Nemojte misliti da SNP nema budućnost

"Sve partije u Crnoj Gori najviše poštuju SNP kao partiju i smatraju nas brendom broj jedan u političkom smislu u Crnoj Gori", kazao je Joković
115 pregleda 13 komentar(a)
Ažurirano: 28.12.2017. 13:24h

Čast je stajati ispred predstavnika časnog, poštenog i jakog SNP-a, kazao je predsjednik SNP Vladimir Joković na tradicionalnom godišnjem koktelu koji organizuje ta partija za svoje članove i simpatizere.

"Ubijeđen sam da će naša Partija takva biti i ubuduće. Za nama je 2017. godina, godina za zaborav. Nadam se da se nikad više neće ponoviti u SNP-u ono što nam se u njoj dešavalo. SNP zaslužuje i mora učiniti sve da Partija krene putem koji joj je narod koji je stvorio prije 20 godina zacrtao. SNP ne čini rukovodstvo niti jedan opštinski odbor jer da nije vas, SNP-a ne bi ni bilo. Vi ste je stvorili, ona vama pripada a mi smo samo vaši predstavnici“, istakao je Joković tom prilikom, navodi se u saopštenju SNP-a.

U saopštenju se kaže i da je Joković, obraćajući se, kako se navodi, svima onima koji nisu učestvovali u radu partije i koji su, kako je rekao, možda imali zebnju kako će biti u SNP-u od kongresa na ovamo, poručio da su vrata SNP-a svima otvorena.

"Možemo da razgovaramo uvijek i svi su dobrodošli u SNP. Neka kažu oni koji ne misle tako šta treba da uradimo da bismo bili opet zajedno. Nemojte misliti da SNP nema budućnost. Ima i imaće je i ono što je vrlo značajno za SNP je činjenica da sve partije u Crnoj Gori najviše poštuju SNP kao partiju i smatraju nas brendom broj jedan u političkom smislu u Crnoj Gori. Međutim, žalosno je da u Partiji još uvijek imamo onih koji zbog poremećenih odnosa unutar SNP-a, nemaju takvo mišljenje o njoj. Zato sam ubijeđen da ćemo naći rješenje. Morate shvatiti da se ne može dovijeka pregovarati. Doći će vrijeme kad ćemo se morati dogovoriti da idemo putem kojim svi mi želimo. Zato budite ubijeđeni da ćemo se i naredne godine okupiti na koktelu ovdje, još jači i još bolji jer vi to zaslužujete. Od srca svima želim srećnu Novu godinu i predstojeće božićne praznike, ličnu i porodičnu sreću, da svi skupa nastavimo da radimo u interesu SNP-a“, zaključio je predsjednik Joković.

Galerija

Bonus video: