Bečić: Potvrdili smo da je naša politika ono što treba građanima

"Hvala vam za podršku Demokratskoj Crnoj Gori i zajedničku borbu za pravac kojim idemo", naveo je lider Demokrata

11115 pregleda 28 reakcija 28 komentar(a)
Bečić, Foto: Demokrate
Bečić, Foto: Demokrate

Parlamentarni izbori 30. avgusta i promjene koje su uslijedile potvrdili su da je politika Demokratske Crne Gore, koja je postala najjači subjekt u vlasti, ono što je potrebno građanima, poručio je predsjednik Demokrata Aleksa Bečić.

Bečić je, povodom šest godina od osnivanja Demokrata, kazao je da je ta partija nastala jer su znali šta žele i imali jasan cilj, motivaciju, te znali koji je njihov put.

Bečić je rekao da su ubrzo nakon ulaska u Skupštinu 2016. godine, kao pojedinačno najjači politički subjekt u tadašnjoj opoziciji, postali prijetnja bivšoj vlasti, a postali nada za bolje sjutra građanima. "Od tada obišli smo cijelu Crnu Goru. Svaku opštinu, svaki kvart, svako selo. Svako domaćinstvo. Slušali vas, učili od vas i radili za vas. Prošle godine, zajedno sa svima vama, ovog puta kao najjači subjekt u vlasti, razvlastili smo bivši režim i donijeli promjene u našu zemlju. U našu Crnu Goru. Time smo potvrdili da je naša politika, naš put, ono što je potrebno našim građanima. Da, vi to prepoznajete i nagrađujete. Ali to je i obaveza, da se to povjerenje još više zasluži i još više učvrsti. Hvala vam za podršku Demokratskoj Crnoj Gori i zajedničku borbu za pravac kojim idemo. Hvala vam za šest godina borbe. I neka ih bude još mnogo. Nećemo vas iznevjeriti", saopštio je Bečić.

Bonus video: