DPS Mojkovac: Krivokapićeve kćerke obmanjuju građane

"Imajući u vidu da su građani Mojkovca slobodni i samosvjesni ljudi, ostaje misterija kome ova grupa 'ne da Mojkovac' i od koga to oni navodno brane Mojkovčane", naveli su iz DPS-a

9542 pregleda 24 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Mojkovački odbor Demokratske partije socijalista (DPS) reagovao je povodom jučerašnjeg saopštenja novoformiranje Grupe građana "Ne damo Mojkovac", kazavši da kćerke premijera Zdravka Krivokapića obmanjuju tamošnje stanovništvo.

"Kako to obično biva u susret lokalnim izborima javljaju se oni koji svojom nogom nikad nijesu ni kročili u Mojkovac, a kamoli brinuli o dobrobiti i interesima građana našeg grada. Tako se po prvi put oglasila tzv. grupa građana i poručila da 'ne da Mojkovac'. Imajući u vidu da su građani Mojkovca slobodni i samosvjesni ljudi, ostaje misterija kome ova grupa 'ne da Mojkovac' i od koga to oni navodno brane Mojkovčane", saopšteno je iz DPS-a.

Nije slučajno, kako navode, što su neposredno pred objavljivanje tog saopštenja u mojkovačkim lokalima više dana viđene kćerke premijera Krivokapića u "prikupljanju nezadovoljnih glasača" Demokratskog fronta i Demokrata, "nešto nalik nedavnim izborima u Nikšiću".

"Želeći da djeluju iz sjenke, a pritom se oporavljajući od nemilog napuštanja Srbije i Beograda, premijerove ćerke su ovom akcijom jedino pokazale nepoznavanje Mojkovca. Da su one bar prošetale našim gradom vidjele bi bogato opremljenu sportsku zonu, sportske stadione kod škola, stadion Brskovo i dječije parkove koji nimalo ne zaostaju za onima u većim gradovima. Zato im ne preporučujemo da simuliraju brigu o mojkovačkoj djeci i njihovom zdravlju sa sve ministarstvom Vesne Bratić, jer za razliku od njih mi to aktivno činimo svakog dana, a ne samo pred izbore", dodaju iz DPS-a.

Da ironija bude veća, kako su kazali, pred predstojeće izbore se "probudila i minorna partija" Ujedinjena Crna Gora.

"Njihov opštinski odbor u Mojkovcu se oglašava univerzalnim parolama o jedinstvu i javnom interesu. O tim kategorijama govore oni koji su vođeni isključivo ličnim interesima preko noći mijenjali partijske knjižice, pa tako do skoro okoreli članovi mojkovačkog SNP-a, sad su u ulozi pomiritelja građana Mojkovca, ali trenutno ispred UCG, tražeći sebe u novim-starim političkim projektima. Nimalo nas ne bi iznenadilo da se ubrzo oglase ispred neke treće, slične i 'pomiriteljske' političke partije, ne shvatajući da će i ovoga puta biti zloupotrijebljeni i iskorišteni kao mnogo puta do sada. Mnogi od njih su naprasno zaboravili koliko su baš njima i njihovim porodicama pomogli upravo Mojkovčani i politika koju sada tako zdušno napadaju."

"Zato ni najmanje ne sumnjamo da su Mojkovčani i Mojkovčanke prozreli prave namjere i prividnu brigu onih čije interesovanje za Mojkovac nestaje 6. decembra, kada dožive ubjedljiv poraz, a progresivne snaga koje su brinule i dalje će brinuti o stvarnim interesima građana našeg grada, trijumfalno pobjede", zaključuju iz mojkovačkog odbora DPS-a.

Bonus video: