DPS Budva: Nezadovoljstvo Ivanovića kulminiralo pošto nijesu zadovoljene njegove ambicije

Iz OO DPS Budva su naveli da se daljom medijskom polemikom sa Ivanovićem neće se baviti

18689 pregleda 13 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista (DPS) Budva reagovao je na navode jednog od kandidata za predsjednika DPS u Budvi Ivana Ivanovića.

Ivanović jeza "Vijesti" kazao da je zamrzao sve aktivnosti u toj partiji i ogradio od svih poteza stranke, nezdovoljan načinom na koji su ga, kako tvrdi, koordinatori Andrija Nikolić i Boris Muratović eliminisali iz trke za novog lidera.

Iz OO DPS Budva su u reagovanju naveli da je nezadovoljstvo Ivanovića kulminiralo "nakon što nijesu zadovoljene njegove ambicije da u drugom pokušaju postane čelni čovjek DPS Budva".

"Iako u proceduri predlaganja za sastav novog Opštinskog odbora nije imao nijedan predlog iz 12 mjesnih odbora, već je predložio samog sebe. Neistiniti su Ivanovićevi navodi da je "Predsjedništvo stranke bilo dovedeno u zabludu", jer je upravo Predsjedištvo dalo saglasnost da se Milan Tičić izabere za predsjednika OO DPS Budva, o čemu se već izjasnio Opštinski odbor", navodi se u reagovanju.

Iz OO DPS Budva su naveli da se daljom medijskom polemikom sa Ivanovićem neće se baviti.

"Riječ je o temama koje treba da budu predmet pažnje stranačkih organa, a ne naslovnih strana zainteresovanih medija", navodi se u reagovanju.

Bonus video: