Janketić predsjednik Skupštine opštine Mojkovac

Lokalni parlament činiće 14 odbornika koalicije koju je predvodila DPS, osam koalicije “Za budućnost Mojkovca”, četiri Demokrata po dva iz Građanskog pokreta URA i koalicije „Ne damo Mojkovac“ i jedan iz Ujedinjene Crne Gore

18422 pregleda 268 reakcija 17 komentar(a)
Janketić, Foto: Privatna arhiva
Janketić, Foto: Privatna arhiva

Marko Janketić iz Demokrata novi je predsjednik Skupštine opštine (SO) Mojkovac. Na današnjoj sjednici verifikovani su i mandati 31 odbornika.

Lokalni parlament tog grada činiće 14 odbornika koalicije koju je predvodila DPS, osam koalicije “Za budućnost Mojkovca”, četiri Demokrata po dva iz Građanskog pokreta URA i koalicije „Ne damo Mojkovac“ i jedan iz Ujedinjene Crne Gore.

„Radiću i truditi se da odluke ove Skupštine budu usmjerene na dobrobit građana Mojkovca. Trudiću se da primijenim savremni trend u politici i da u proces donošenja odluka budu uključeni i građani. Vrata ove Skupštine biće otvorena svima koji su zainteresovani za razvoj grada... U ime Demokrata mogu obećati da ćemo se, sa našim koalicionim partnerima, zalagati da odluke koje donosi Skupštine budu usmjerenne na izvlačenje našeg grada iz ekonomskog ćorsokaka u koji ga je dovela višedecenijska vlast DPS. Ova Skuština će biti mjesto gdje će se pokretati teme i donositi dobre odluke za demografski i privredni oporavak Mojkovca“, poručio je Janketić.

Bonus video: