Abazović: Nemam moralnu obavezu prema bilo kome

"Učinio sam sve, mnogo više nego što su neki drugi učinili za mene. Meni ništa ne treba, nego za koncept za koji se zalažem, da bi uspio", kazao je potpredsjednik Vlade Dritan Abazović

33340 pregleda 484 reakcija 77 komentar(a)
Foto: Savo Prelević
Foto: Savo Prelević

Lider GP URA Dritan Abazović rekao je da neće iznositi kritike na račun Vlade, čiji je potpredsjednik, ali da nema specijalnu moralnu obavezu prema bilo kome.

"Ja neću iznositi kritiku na račun Vlade, ja ne vidim stvari, možda zato što sam unutra, kao što vidi neko drugi. Poštujem svačije demokratske pravo, ali moram da kažem da ne osjećam da imam specijalnu moralnu obavezu prema bilo kome. Učinio sam sve, mnogo više nego što su neki drugi učinili za mene. Meni ništa ne treba, nego za koncept za koji se zalažem, da bi uspio. Ako neka ima problem sa tim neka krivca traži na drugoj adresi. Sa nama će uvijek g. (Zdravko) Krivokapić i svaki drugi čovjek imati čista posla. Ako ovo propadne kao ideja, nikakav probkem što se nas tiče. Do 2024. g možemo ovako", kazao je Abazović na konferenciji za novinare, odgovarajući na pitanje da li je sa konceptom majninske vlade upoznao aktuelnog premijera.

On je rekao da je sa Krivokapićem razgovarao jutros.

"Mi nastavljamo da imamo naše korektne građanske odnose", kazao je Abazović.

Dodao je da tu nema nikakve ljutnje, niti bilo čega.

"Sastanak je protekao korektno, bez obzira što različito vidimo razvoj događaja koji se trenutno dešava u Crnoj Gori", rekao je Abazović.

Bonus video: