Demokrate nazvale Abazovića ucijenjenom kukavicom i izdajnikom

"Ali zato mafija zna kome može. I ko će uzeti. I ko je ucijenjena roba na prodaju. Neka ucijenjena kukavica i umjesto politikantske demagogije kojom ovih dana zasipa crnogorsko društvo konačno odgovori građanima ko mu je ponudio 21 milion i za šta", saopšteno je iz Demokratske Crne Gore.

23127 pregleda 49 reakcija 49 komentar(a)
Foto: Demokratska Crna Gora
Foto: Demokratska Crna Gora

Ko govori istinu danas krajnje jasno vide i zbog toga masovno odgovaraju građani Crne Gore, jer je to danas svakom jasno. Tu istinu o kojoj govori sva Crna Gora, mi pričamo evo nekoliko mjeseci, do zadnje sitnice pogađajući poteze "kradljivaca volje građana i spasilaca mafije".

To su saopštili iz Demokratske Crne Gore reagujući na gostovanje potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića na RTCG-u koji je kazao da je postojeća Vlada je završila svoju misiju i da će se u narednom periodu morati izabrati između dva koncepta - manjinske ili tehničke vlade, ili da se skrati mandat Skupštine i ode na parlamentarne izbore.

"A dok mi govorimo istinu, Dritan Abazović masno ali providno laže dok za DPS vodi razbijanje parlamentarne većine i krađu izborne volje građana Crne Gore. Neka ucijenjena kukavica saopšti ko mu je ponudio 21 milion, za šta mu je ponuđen i kome je dužan da izvrši ovo što radi. U tome se krije odgovor gdje su banane, ananas, kokain i špediteri", navodi se u njihovom saopštenju.

Danas se, prema riječima Demokrata, jasno vidi da je "ucijenjena kukavica" nakon izbora nezavisnog TS i namjere da se smijeni "DPS-ov specijalac" Milivoje Katnić krenula u rušenje vlasti "po nalogu mafije, kako bi se upravo kokainska mafija spasila poraza od nezavisnih insititucija pravne države".

"A kad već pominje Aleksu Bečića, Borisa Bogdanovića i Vladimira Martinovića, neka ucijenjena kukavica i obični izdajnik naroda objasni kako to da Demokratama niko nikad za bilo šta nije ponudio ni jedan, ni 21 milion eura. Da mu pomognemo: ti koji su ih ponudili njemu odlično znaju da ni Bečić, ni Bogdanović ni Martinović, niti bilo ko od Demokrata, nisu ljudi kojima se novac može ponuditi. Ali zato mafija zna kome može. I ko će uzeti. I ko je ucijenjena roba na prodaju. Neka ucijenjena kukavica i umjesto politikantske demagogije kojom ovih dana zasipa crnogorsko društvo konačno odgovori građanima ko mu je ponudio 21 milion i za šta", saopšteno je iz Demokratske Crne Gore.

Bonus video: