Spajić i Borovinić Bojović najavili učešće na protestima

Ministar finansija i socijalnog staranja najavio je da se će građanima pridružiti i njegov kolega Milatović, ministarka zdravlja najavila dolazak uprkos zabrani okupljanja

29462 pregleda 843 reakcija 166 komentar(a)
Sa jednog od protesta u Podgorici, Foto: Boris Pejović
Sa jednog od protesta u Podgorici, Foto: Boris Pejović

Ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić najavio je da će se on i ministar ekonomskog razvoja Jakov Milatović u nedjelju pridružiti protestima u Podgorici.

"Direktna demokratija", napisao je Spajić na Tviteru.

Ministarka zdravlja Jelena Borovinić Bojović na toj društvenoj mreži najavila je da će se pridružiti kolegama iz Vlade, iako je, prema aktuelnim epidemiloškim mjerama, zabranjeno okupljanje stanovništva u zatvorenim i na otvorenim javnim mjestima.

Funkcioneri Demokrata prisustvovali su prethodnih dana protestima u više gradova, a na sinoćnjem skupu kod Vlade viđeni su i funkcioneri Ujedinjene Crne Gore, kao i predsjednik Prave Crne Gore Marko Milačić.

"Vijesti" su ranije ove nedjelje objavile da, prema informacijama lista, skupove podrške aktuelnoj Vladi navodno organizuju ljudi bliski premijeru Zdravku Krivokapiću.

Partije koje su javno podržale aktuelnu Vladu i Krivokapića tvrde da ne stoje iza okupljanja i da ne znaju ko je organizator.

Bonus video: