Kabinet premijera: Sa indignacijom odbacujemo tvrdnje da stojimo iza izdaja.me, Lečić legalno boravi u državi

U saopštenju naglašavaju da pomenuti Lečić nije angažovan u svrhu bilo kakvih protestnih aktivnosti ili performansa, "niti sa njima ima bilo kakve veze"

10068 pregleda 9 komentar(a)
Vlada Crne Gore, Foto: TV Vijesti
Vlada Crne Gore, Foto: TV Vijesti

Kabinet predsjednika Vlade Crne Gore "sa indignacijom" je odbacio tvrdnje poslanika GP URA Miloša Konatara da stoje iza "opskurnog" sajta izdaja.me.

Iz Kabineta takođe odbacuju i "konspirativnu konotaciju koju u svom saopštenju Digitalni forenzički centar (DFC) želi pripisati angažovanju gospodina Predraga Lečića od strane Kabineta predsjednika Vlade Crne Gore."

"Gospodin Lečić u Crnoj Gori boravi legalno i posjeduje potrebnu radnu dozvolu. Kao dokazani borac protiv diktature, i promoter ideje demokratizacije i evropeizacije našeg regiona, angažovan je od strane Kabineta za mjesečni honorar u vrijednosti jedne prosječne plate, i to još početkom decembra, dakle nesumnjivo prije eskaliranja krize Vlade", poručili su iz Kabineta premijera.

U saopštenju naglašavaju da pomenuti Lečić nije angažovan u svrhu bilo kakvih protestnih aktivnosti ili performansa, "niti sa njima ima bilo kakve veze."

Bonus video: