Abazović, Sekulović, Radulović, Knežević i Nuhodžić nijesu došli na sjednicu Vijeća za nacionalnu bezbjednost

Na sjednici je trebalo da bude razmatrana aktuelna bezbjednosna situacija i izvještaj o rezultatima postupanja sektora bezbjednosti tokom ustoličenja mitropolita crnogorsko-primorskog Joanikija na Cetinju 5. septembra

52241 pregleda 363 reakcija 77 komentar(a)
Knežević i Abazović, Foto: Savo Prelević
Knežević i Abazović, Foto: Savo Prelević

Potpredsjednik Vlade Dritan Abazović, ministri vanjskih poslova Đorđe Radulović i unutrašnjih poslova Sergej Sekulović, predsjednik i potpredsjednik skupštinskog Odbora za bezbjednost i odbranu Milan Knežević i Mevludin Nuhodžić nijesu došli na sjednicu Vijeća za nacionalnu bezbjednost.

Na sjednici je trebalo da bude razmatrana aktuelna bezbjednosna situacija i izvještaj o rezultatima postupanja sektora bezbjednosti tokom ustoličenja mitropolita crnogorsko-primorskog Joanikija na Cetinju 5. septembra.

Sjednicu je sazvao predsjednik Vijeća, premijer Zdravko Krivokapić.

Članovi Vijeća su direktor Agencije za nacionalnu bezbjednost Dejan Vukšić, ministarka odbrane Olivera Injac i ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić.

Vijeće je pored aktuelne bezbjednosne situacije u zemlji i izvještaja o dešavanjima sa Cetinju trebalo da otvori i pitanje šefa Biroa za operativnu koordinaciju i koordinator službi bezbjednosti Dritana Abazovića.

Biroom za operativnu koordinaciju bezbjednosnih službi koordinira član Vijeća za nacionalnu bezbjednost koga odredi Savjet za odbranu i bezbjednost na predlog Vijeća.

Bonus video: