Raosavljević: Ne postoji fotelja ministra niti direktora koju branimo

"Šaljemo poziv svim narodima Crne Gore, pripadnicima svih političkih stranaka na jedan suživot, razgovor i razumijevanje. Mi nećemo odustati, ovo je naš trg slobode i odavde ćemo braniti Crnu Goru"

13628 pregleda 10 komentar(a)
Raosavljević, Foto: Privatna arhiva
Raosavljević, Foto: Privatna arhiva

U Bijelom Polju je zbog najave izglasavanja nepovjerenja Vladina gradskom na trgu održan protest građana.

Funkcioner Ujedinjene Crne Gore, odbornik u lokalnom parlamentu, Nikola Raosavljević kazao je građani šalju poruku demokratije i mira.

"Šaljemo poziv svim narodima Crne Gore, pripadnicima svih političkih stranaka na jedan suživot, razgovor i razumijevanje. Mi nećemo odustati, ovo je naš trg slobode i odavde ćemo braniti Crnu Goru. Evropa je noćas na ulicama Bijelog Polja i svakog grada Crne Gore, Evropa danas tu stanuje", rekao je Raosavljević, prenosi Radio Bijelo Polje.

On je naveo i da okupljanjem ne brane tuđe fotelje.

"Večeras niko od nas ne brani ničiju fotelju, ne postoji ta fotelja ministra niti direktora koju večeras branimo, jer jedina fotelja koju branimo jeste ona u našoj kući, pored toplog radijatora ili šporeta, odakle imamo jedinu želju da posmatramo da u nekoj novoj, slobodnoj, evropskoj, demokratskoj, multinacionalnoj i multikonfesionalnoj Crnoj Gori žive naša djeca", kazao je Raosavljević.

Dodao je i da su svjedoci "političkih promjena i, prve prave parlamentarne vlade od njenog postojanja".

"Ta vlada je nastala narodnom voljom, a ne voljom pojedinaca koji stoje u parlamentu. Pojedinci u parlamentu su morali ispoštovati tu narodnu volju, i zbog toga je danas narod na ulici, jer želi da se ta volja ostvari u punom mandatu četiri godine", kazao je Raosavljević, prenosi Radio Bijelo Polje.

Bonus video: