Đurović: Jedino URA od početka podržala paket "Evropa sad", program treba da bude prioritet buduće evropske vlade

Zaključuje da, kako se i pokazalo, "postoji i postojaće Crna Gora bez DPS-a, isto tako pokazaće se da će građani živjeti bolje i imati veće plate i penzije i bez nekih koji ovih dana odlazak sa funkcija predstavljaju apokalipsom i svojim ponašanjem urušavaju svoj profesionalni i ljudski integritet"

11704 pregleda 83 reakcija 85 komentar(a)
Đurović, Foto: Građanski pokret URA
Đurović, Foto: Građanski pokret URA

Potpredsjednik Građanskog pokreta URA Goran Đurović poručio je da je ta partija jedina koja je od starta podržala paket ekonomskih reformi "Evropa sad", te da će se sve što je "dobro i održivo" nastaviti sa bilo kojom vladom.

Đurović je dodao da ono na šta stavljaju tačku su govor mržnje i podjela u Crnoj Gori.

"Ovih dana prisustvujemo sličnoj retorici bivšeg režima oličenog u DPS-u koji je govorio "ako mi nismo na vlasti, Crna Gora će nestati“. Na jednak način od pojedinih aktuelnih ministara u Vladi Crne Gore čuje se isto – ako nas nema nestaće i programa „Evropa sad“, poručuje se u saopštenju.

On je kazao da će "Evropa sad" ostati na snazi i da bi taj ekonomski program trebalo da bude prioritet buduće evropske vlade u Crnoj Gori.

"Taj program treba dodatno osnažiti i učiniti ga održivim sa nastojanjima za povećanjem i naknada i izdavanja za naše najstarije građane", navodi se u saopštenju.

Đurović zaključuje da, kako se i pokazalo, "postoji i postojaće Crna Gora bez DPS-a, isto tako pokazaće se da će građani živjeti bolje i imati veće plate i penzije i bez nekih koji ovih dana odlazak sa funkcija predstavljaju apokalipsom i svojim ponašanjem urušavaju svoj profesionalni i ljudski integritet."

Bonus video: