Bečić pozvao građane da ne izlaze na ulice: Crnoj Gori treba mir i prosperitet

Predsjednik Skupštine je napisao da je čuvanje izborne volje građana njihov prioritet, tako da rješenje treba tražiti isključivo u okviru pobjedničke parlamentarne većine sa manjinskim partijama "ili da odmah idemo na nove izbore"

39011 pregleda 106 reakcija 103 komentar(a)
Foto: Luka Zeković
Foto: Luka Zeković

Predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić pozvao je građane da večeras, sjutra, kao i tokom odlučivanja o njegovom razrješenju ostanu kod kuće.

"Poštovani građani, imajući u vidu da ponovo nije održana sjednica Vijeća za nacionalnu bezbjednost, javno izrečene stavove predsjednika Vlade, te i druge raspoložive informacije, molim Vas da večeras, sjutra, kao i tokom odlučivanja o mom razrješenju, ostanete svojim kućama", piše na njegovom Tviter nalogu.

Bečić je istakao da Crnoj Gori treba mir i prosperitet, a ne eskalacija krize kroz moguću realizaciju "nedobronamjernih planova" onih koji žele prekrajanje izborne volje građana.

On je napisao da je čuvanje izborne volje građana njihov prioritet, tako da rješenje treba tražiti isključivo u okviru pobjedničke parlamentarne većine sa manjinskim partijama "ili da odmah idemo na nove izbore".

"Svaki drugi scenario je ponavljanje već viđenih scenarija prodaje narodne volje, koji su se uvijek neslavno završavali", naveo je on.

Bonus video: