Premović opet citira Slobodana Miloševića i vjeruje u dobar izborni rezultat

"Smatramo da je narod prepoznao našu iskrenost u svim debatama koje su se do sada odvijale jer smo uvijek bili na strani istine i borićemo se na strani istine"

9527 pregleda 26 reakcija 15 komentar(a)
Premović, Foto: Miljana Kljajić
Premović, Foto: Miljana Kljajić

Nosilac liste Grupe građana "Berane sad", Mladen Premović kazao je da bi bio previše skroman kada bi rekao da ne očekuje dobar rezultat na izborima u Beranama.

"Smatram da je Berane prepoznalo našu grupu građana kao ozbiljne, odgovorne ljude koji su preduzimljivi i koji će od ovog grada sigurno napraviti bolje mjesto za život svih svojih građana bez obzira na vjersku, nacionalnu i sve ostale pripadnosti. Smatramo da nemamo šta da izgubimo i da je narod prepoznao našu iskrenost u svim debatama koje su se do sada odvijale jer smo uvijek bili na strani istine i borićemo se na strani istine", rekao je Premović.

Kazao je da u uspjeh na lokalnim izborima uvjeren jer "vjerujem našim ljudima i u njihov izbor".

"Znam da su nepotkupljivi, bez obzira na sve pritiske koje trpe ovih dana i ucjene i od strane nekih poslanika i predjsednika partija gdje sam razočaran njihovim pritiscima i zloupotrebama državnih resursa u predizborne svrhe, ipak mislim da ono što bi rekao Slobodan Milošević "Život može da nam oduzme svako, a čast i obraz možemo samo sami sebi". Ja mislim da naš narod ipak neće svoju čast i dostojanstvo prodati i svoje bolje sjutra. Mislim da je to suludo i vjerujte mi ja stvarno vjerujem svom narodu i očekujem izuzetno dobar rezultat. A njima obećavam da ako dobijemo njihovo povjerenje da ga sigurno nećemo izigrati i da ćemo raditi u interesu svih građana. Istina je na našoj strani i nadam se da je to narod prepoznao", rekao je Premović.

Povezani članci

25. Mart 2022.

Premović: Slobodan Milošević je veliki državnik

Bonus video: