Rakočević: URA iznosi neistine, oni su ti koji su zloupotrijebili državni aparat i prepadali građane Ulcinja

"Ulcinjanke i Ulcinjane ne možete kupiti ili zaplašiti, ma koliko pokušavali. U to ćete se uvjeriti već za tri dana", saopštio je Rakočević

10406 pregleda 8 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Član Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Ulcinj Tihomir Rakočević demantovao je navode Opštinskog odbora Građanskog pokreta (GP) URA Ulcinj koji su kazali da je Rakočević sa sinom Mehmeta Zenke kupovao glasove na lokalnim izborima u Ulcinju.

"Najoštrije demantujem neistine ulcinjske Ure. Njihovo saopštenje pokazuje da ni od čega ne prezaju, i da su u stanju da svakog provuku kroz blato kako bi po svaku cijenu, zadovoljili svog šefa koji nema dovoljnu podršku, ali drugim metodama pokušava da postane vlast u našoj opštini", kazao je Rakočević.

Prema njegovim riječima, jedini koji su pokušali da utiču na izbornu volju građana su oni "koji su zloupotrijebili državni aparat, policijom prepadali građane i bahatili se po Ulcinju u crnim džipovima. To su svi građani vidjeli".

"Ulcinjanke i Ulcinjane ne možete kupiti ili zaplašiti, ma koliko pokušavali. U to ćete se uvjeriti već za tri dana", saopštio je Rakočević.

Bonus video: