Abazović: Podnijeću krivičnu prijavu protiv lica koje je montiralo moj glas na audio snimku, ispitati sve navode

"Ranije smo imenom i prezimom saopštili imena lica koja se u Ulcinju bave izbornim zloupotrebama. Vjerujem da će nadležni organi, nakon novih saznanja, upotpuniti listu lica koja vrše izborne zloupotrebe, u Ulcinju i Crnoj Gori"

39851 pregleda 633 reakcija 91 komentar(a)
Abazović, Foto: Luka Zeković
Abazović, Foto: Luka Zeković

Potpredsjednik Vlade Crne Gore i lider Građanskog pokreta URA Dritan Abazović poručio je da će podnijeti krivičnu prijavu protiv NN lica koje je "montiralo njegov glas na audio snimku koji se juče pojavio u javnosti, uoči ponavljanja izbora u Ulcinju."

Abazović je dodao da "pozdravlja i pruža podršku svim aktivnostima" Osnovnoh državnog tužilaštva Ulcinj i Specijalnog državnog tužilaštva, te da "očekuje da ispitaju sve navode u vezi ovog slučaja."

"Ranije smo imenom i prezimom saopštili imena lica koja se u Ulcinju bave izbornim zloupotrebama. Vjerujem da će nadležni organi, nakon novih saznanja, upotpuniti listu lica koja vrše izborne zloupotrebe, u Ulcinju i Crnoj Gori. Završeno je sa vremenom kada se izborna volja građana određivala kovertama ili finansiranjem iz inostranstva", napisao je Abazović na Tviteru.

Bonus video: