SNP: Netačni navodi Demokrata, još jedan pokušaj izigravanja žrtve

"Skrećemo pažnju gospodi da se klone časnih glasača i simpatizera SNP, nema potrebe. Svoju podršku tražite negdje drugo. Mi smo vas odavno pročitali"

13067 pregleda 19 komentar(a)
Foto: Miloš Rudović
Foto: Miloš Rudović

Socijalistička narodna partija (SNP) odbacila je optužbe Demokratske Crne Gore na račun njenih članova sa Žabljaka.

"Nijedna stavka koju su naveli u svom saopštenju nije tačna već predstavlja još jedan njihov pokušaj izigravanja žrtve kojim namjeravaju da pokupe političke poene. Demokrate su podijelile spiskove aktivistima iz drugih gradova, a logistički ih potpomažu lokalni funkcioneri. Dobili su zadatak da direktno idu u kuće glasača SNP. Uz to, na krajnje nekorektan način pričaju priču o SNP-u, iako znaju da se to može samo njima pripisati", navodi se u reagovanju SNP-a.

Dodaju i da "niko nije napadnut".

Demokratska Crna Gora ranije danas je navela da je njenim aktivistima na Žabljaku prijetio aktivista Socijalističke narodne partije (SNP). U saopštenju Demokrata se navodi da je prijetnje uputio "aktivista SNP-a Marko Baranin".

"Skrećemo pažnju gospodi da se klone časnih glasača i simpatizera SNP, nema potrebe. Svoju podršku tražite negdje drugo. Mi smo vas odavno pročitali. Što se tiče Šljivančanina, SNP je prvi reagovao i iskazao žaljenje zbog tog čina. Simptomatično je da je ovaj slučaj kasnije zataškan iz nepoznatih razloga. To, svakako, budi sumnju da je u pitanju još jedna od laži u svrhu podizanja rejtinga palih Demokrata", navodi se u reagovanju SNP-a.

Tvrde i da su lokalne Demokrate "u rasulu" i da "znaju da gube pa su krenuli u provjerenu priču da bi makar nešto sačuvali od svojih članova koji iz dana u dan prelaze u SNP".

"Ne plačite i ne tužakajte se više. Samo fer i poštena politička borba dolaze u obzir. Ne ovako kako ste namjerili na Žabljaku a posebno vam neće proći akcije kao u Podgorici kada ste dijelili ružne letke o predsjedniku SNP-a koji su rađeni po nalogu jednog od poslanika Demokrata i jedne štamparije. Mala je ovo sredina, sve se zna i sazna", zaključuje se u reagovanju SNP-a.

Bonus video: