Šaranović: Ideju o samostalnoj opštini Zeta principijeno ćemo uvijek podržavati

"Kada je 2017. godine zakonskim izmjenama Tuzima omogućen status samostalne opštine, odbijali su da se isto učini za Zetu, iako smo tvrdili da je to potpuno logično i prirodno, i da Zeti to pripada"

4125 pregleda 6 komentar(a)
Šaranović, Foto: Boris Pejović
Šaranović, Foto: Boris Pejović

Kako smo se oduvijek zalagali za samostalnu opštinu Zeta, tako će biti i ubuduće i ideju o samostalnoj opštini Zeta principijeno ćemo uvijek podržavati prateći šta će njena realizacija sve podrazumijevati, saopštio je poslanik Demokratske Crne Gore, Danilo Šaranović.

"Kada je 2017. godine zakonskim izmjenama Tuzima omogućen status samostalne opštine, odbijali su da se isto učini za Zetu, iako smo tvrdili da je to potpuno logično i prirodno, i da Zeti to pripada. Sada kada prema svim pokazateljima u Zeti imaju veliki pad podrške, a što su potvrdili i poslednji parlamentarni izbori kada je opozicija u Zeti sa preko 3.000 glasova razlike pobijedila vlast, a kako građani Zete imaju dvostruki glas, hoće da, pored sigurnog gubitka Zete, pokušaju smanjiti razliku u Podgorici. Za razliku od njih, mi se ne igramo sa građanima zarad sitnih kalkulacija, tako da, kako smo se oduvijek zalagali za samostalnu opštinu Zeta, tako će biti i ubuduće i ideju o samostalnoj opštini Zeta principijeno ćemo uvijek podržavati prateći šta će njena realizacija sve podrazumijevati", napisao je Šaranović na Fejsbuku.

Bonus video: