Potvrđeno pisanje "Vijesti": MVP povukao kandidaturu Injac

Bivša ministarka odbrane Olivera Injac je zainteresovanost za direktorsko mjesto iskazala u januaru ove godine, dok je MVP podržao kao kandidatkinju Crne Gore 29. marta nakon što je izglasano nepovjerenje Vladi čija je bila ministarka.

5914 pregleda 12 komentar(a)
Injac, Foto: Luka Zeković
Injac, Foto: Luka Zeković

Ministarstvo vanjskih poslova (MVP) potvrdilo je da je povuklo kandidaturu bivše ministarke odbrane Olivere Injac za poziciju direktorke Centra za bezbjednosnu saradnju (RACVIAC).

“Crna Gora je povukla kandidaturu Olivere Injac za poziciju direktorke Centra za bezbjednosnu saradnju (RACVIAC) o čemu je Ministarstvo vanjskih poslova informisalo RACVIAC putem verbalne note koju je uputilo 13. maja ove godine”, odgovoreno je “Vijestima” iz MVP.

Vijesti su ranije danas objavile da je Ministarstvo vanjskih poslova povuklo predlog da Injac bude na čelu Centra za bezbjednosnu saradnju (RACVIAC), za koju je kandidovao taj resor tokom mandata doskorašnjeg ministra Đorđa Radulovića.

Ona je zainteresovanost za direktorsko mjesto iskazala u januaru ove godine, dok je MVP podržao kao kandidatkinju Crne Gore 29. marta nakon što je izglasano nepovjerenje Vladi čija je bila ministarka.

Povezani članci

20. Maj 2022.

Krivokapić povukao predlog za Injac

Bonus video: