Demokrate Pljevlja: DPS očajnički pokušava da svoje potonuće pravda neozbiljnim ocjenama skupova drugih

"I skup više hiljada naših članova i simpatizera u februaru mjesecu i veličanstvena izborna konvencija od sinoć, potvrda su ogromnog povjerenja građana Pljevalja u politiku Demokratske Crne Gore"

2502 pregleda 6 komentar(a)
Foto: Press centar Demokrata
Foto: Press centar Demokrata

Pljevaljski odbor Demokratske Crne Gore reagovao je na današnje navode Demokratske partije socijalista Pljevlja, poručivši im da je njihova sinoć održana konvencija u prisustvu 800 delegata "očito zadala snažan udarac", te da očigledno postaju svjesni da im "ni podrška manjinskoj Vladi nije donijela slamku spasa."

Iz pljevljaskih Demokrata poručuju da partija "koja ne može da okupi ni 300 ljudi na jednom mjestu u Pljevljima, ne može neistinitim ocjenama uspjeti da umanji snagu veličanstvenog skupa" te partije.

"I skup više hiljada naših članova i simpatizera u februaru mjesecu i veličanstvena izborna konvencija od sinoć, potvrda su ogromnog povjerenja građana Pljevalja u politiku Demokratske Crne Gore. Partija koja je doživjela debakl na prošlim izborima u Pljevljima, vidno uznemirena masovnim odlivom članstva koje sada podržava Demokrate, što se između ostalog moglo vidjeti i na našoj konvenciji, očajnički pokušava da svoje potonuće pravda neozbiljnim ocjenama skupova drugih", piše u saopštenju.

Sve ovo ih, kako navode, "ne čudi od DPS-a koji je zbog šačice vlasti pogazio sve o čemu je godinama pričao i prihvatio Vučića za šefa partije."

"Partija koja se sa nekadašnjih skupova u sportskoj dvorani preselila u okupljanja po kancelarijima i učionicama, ima sigurnu i izvjesnu sudbinu odlaska u trajnu opoziciju u Pljevljima i tu činjenicu više ništa ne može promijeniti, a naročito ne nervozna i ljubomorna reagovanja", piše u saopštenju.

Poručuju da su od DPS-a "sve očekivali, pa i laž".

"Oni su profesionalci u time, tako da jedino ko umije bolje da slaže od Dritana Abazovića je upravo DPS. Zato i ne čudi što ste zajedno u nelegitmnoj Vladi. S kim si, takav si. Vjerujemo da vas je zaboljela istina koju svaki građanin Pljevalja zna i svojim očima vidi - da smo uradili više za godinu dana, nego vi za 30, a to se gospodo ne može anulirati lažima, nego djelima", piše u saopštenju Demokrata Pljevalja.

Dodaju da u "našoj velikoj demokratskoj porodici nema smjena i prakse koju vi demonstrirate razrješenjem i imenovanjem 3 gradonačelnika u 3 godine, već atmosfera zajedništva, međusobnog povjerenja i timskog rada."

"A, ako već hoćete da znate koliko nas je sinoć bilo, izvolite", zaključuju pljevaljske Demokrate.

Bonus video: