SD: Potpisana kapitulacija, Vlada mora pasti

"Odavno smo upozoravali na ovaj scenario, kao i činjenicu da je Vlada trebalo da ode mnogo ranije, prije nego joj se dala mogućnost za ovakav razvoj događaja", navode iz SD-a

9724 pregleda 30 komentar(a)
Foto: Socijaldemokrate Crne Gore
Foto: Socijaldemokrate Crne Gore

Suverenistički blok se najzad mora konsolidovati i omogućiti vraćanje na evropski kolosjek, saopštili su iz Socijaldemokrata (SD) nakon potpisivanja Temeljnog ugovora između Vlade i Srpske pravoslavne crkve.

Poručili su da Vlada mora pasti.

"Ukriveno, sramno, iza blind vrata i džipova, kako se uostalom potpisuje svaka kapitulacija i akt izdaje, uz to sa lažnom informacijom od premijera da danas nije potpisivanje, danas je potpisan tzv. Temeljni ugovor i zato izdajnička Vlada mora pasti! Makar sad, ako već do sad, iz nama nepoznatih razloga, nije. Odavno smo upozoravali na ovaj scenario, kao i činjenicu da je Vlada trebalo da ode mnogo ranije, prije nego joj se dala mogućnost za ovakav razvoj događaja. A pod time podrazumijevamo tajnu izradu i tajno potpisivanje akta koji unosi toliko nemira i od tolike je važnosti za smirivanje tenzija u ovom društvu".

Povezani članci

03. Avgust 2022.

Potpisan Temeljni ugovor između Vlade i SPC

"Sramna URA, sa lažnom informacijom premijera da Ugovor danas neće biti potpisan, sa lažima oko toga da će se odluka o Temeljnom donositi kvalifikovanom većinom na vladi, sa lažima oko toga da će Ugovor razmotriti ekspertski tim, ne da nije zaslužila da njen predstavnik bude na čelu Vlade, nego je legitimisala otvorenu laž kao političko oruđe! Sad nam ostaje da saniramo štetu i da suverenistički blok najzad uradi ono što je trebalo: konsoliduje se i omogući vraćanje na evropski kolosjek", saopštili su iz SD-a.

Bonus video: