URA: Ne zabrinjavaju najave partija da će pokrenuti proces izglasavanja nepovjerenja, neće imati većinu za to

"Vjerujemo da će se Skupština Crne Gore i partije u njoj znati na pravi način odrediti prema odgovornoj i racionalnoj državnoj politici nasuprot netrpeljivosti, neosnovanim tenzijama, problemima i ekstremizmu", saopšteno je iz te partije

29561 pregleda 42 komentar(a)
Foto: URA
Foto: URA

Najave nekih partija koje podržavaju Vladu Crne Gore da će pokrenuti proces njenog izglasavanja ne zabrinjavaju, poručili su iz Građanskog pokreta URA.

Oni su pozdravili potpisivanje Temeljnog ugovora sa Srpskom pravoslavnom crkvom (SPC) i "rješavanje ovog decenijskog pitanja kojem je neosnovano pridat ogroman značaj".

"Za izglasavanje nepovjerenja Vladi neće imati većinu jer vjerujemo da će se Skupština Crne Gore i partije u njoj znati na pravi način odrediti prema odgovornoj i racionalnoj državnoj politici nasuprot netrpeljivosti, neosnovanim tenzijama, problemima i ekstremizmu", naveli su oni na svom Tviter nalogu.

U njihovom fokusu nadalje su, kako ističu, životne, egzistencijalne teme.

"Svjedočimo izvanrednoj turističkoj sezoni, borimo se za nove investicije i radna mjesta, bolju ekonomiju, veće plate i penzije, nove bolnice i puteve... To su teme koje interesuju većinu građana", kazali su iz Ure.

Bonus video: