Joković: DPS i Demokrate dogovorili obaranje Vlade

"Vidjećemo kako će na to gledati, ali ako su oni koji žele da obore ovu Vladu zato što je potpisala Temeljni ugovor spremni da idu da taj Temeljni ugovor bude poništen, kao što je najavio DPS, neka im je sa srećom"

26682 pregleda 112 komentar(a)
Joković, Foto: Luka Zeković
Joković, Foto: Luka Zeković

Potpredsjednik Vlade i lider Socijalističke narodne partije (SNP) Vladimir Joković kazao je kako ima pouzdane informacije da su Demokratska partija socijalista (DPS) i Demokratska Crna Gora "dogovorili da 19. avgusta obore Vladu".

"Ono što su moje informacije veoma pouzdane, to je da su DPS i Demokrate sve dogovorili. Na njima je. Vidjećemo kako će na to gledati, ali ako su oni koji žele da obore ovu Vladu zato što je potpisala Temeljni ugovor spremni da idu da taj Temeljni ugovor bude poništen, kao što je najavio DPS, neka im je sa srećom. Mi smo naše završili, a oni neka rade svoj posao", kazao je Joković za Radio Crne Gore.

Dodao je kako SNP rasterećeno čeka sjednicu Skupštine.

"SNP je završio svoj politički cilj ulaska u Vladu, i posve rasterećeno čekamo rezultate glasanja 19. avgusta", rekao je lider SNP-a, prenosi portal RTCG.

Poslanik i generalni sekretar Demokrata Boris Bogdanović, u današnjem intervjuu "Vijestima" poručio je da postoji mnogo razloga da ta partija 19. avgusta u parlamentu glasa za rušenje Vlade Dritana Abazovića.

Da li će to i učiniti, odlučiće, kako je rekao, Predsjedništvo stranke za desetak dana.

Bonus video: