Živković: SDT da reaguje povodom prepiski u kojima se navodi da je Abazović koristio kriptovanu komunikaciju sa OKG

Mportal blizak DPS-u objavio je sinoć da pripadnici jednog od najozloglašenijih balkanskih klanova dogovaraju nabavku i poklanjanje kriptovanih telefona za Abazovića

40071 pregleda 47 komentar(a)
Živković, Foto: Boris Pejović
Živković, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 10.08.2022. 19:42h

Poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Danijel Živković saopštio je da ta partija traži hitnu reakciju Specijalnog državnog tužilaštva (SDT), povodom kako je poručio objavljenih prepiski u kojima se navodi da je bivši koordinator službi bezbjednosti, a sadašnji premijer Dritan Abazović koristio kriptovanu komunikaciju sa članovima OKG (organizovana kriminalna grupa) koja je prepoznata na međunarodnom nivou.

Živković je to napisao na Tviteru.

Mportal blizak DPS-u objavio je sinoć tekst u kome se navodi da pripadnici jednog od najozloglašenijih balkanskih klanova dogovaraju nabavku i poklanjanje kriptovanih telefona za Abazovića.

Abazović je ovim povodom poručio da poziva SDT da ispita "sve nebulozne optužbe koje se dovode u vezu sa mojim imenom, objavljene od strane kvazi portala u ulozi "Udar 2", zaduženog da u narednom periodu vodi najprljaviju kampanju protiv mene, nalik onoj u avgustu 2020. godine".

Bonus video: