Mikić: Sporazum pada u vodu ukoliko se smijeni Đurović, očekujemo dogovor o datumu vanrednih izbora

"Očekujemo da kolege koje su podnijele inicijativu za smjenu Đurović, povuku inicijativu ili zatraže pauzu zasjedanja. Mnogo toga zavisi od onoga što će se dešavati u plenumu", poručio je Mikić

40892 pregleda 81 komentar(a)
Mikić, Foto: Luka Zeković
Mikić, Foto: Luka Zeković

Izvršni direktor Građanskog pokreta (GP) URA Zoran Mikić, kazao je danas da će sve što je dogovoreno na sastanku "stare parlamentarne većine", pasti u vodu ukoliko se danas održi sjednica Skupštine i ukoliko bude smijenjena predsjednica parlamenta Danijela Đurović.

On je na presu, nakon sastanka "stare većine", rekao da su pobjednici izbora 30. avgusta 2020. godine, postigli "neku vrstu načelnog sporazuma".

Povezani članci

02. Septembar 2022.

Mandić: Pobjednici 30. avgusta ponovo zajedno

"Ko glasa za smjenu Đurović - sporazum pada u vodu. Očekujemo da se svi politički subjekti ponašaju odgovorno. Očekujemo dogovor o datumu vanrednih izbora, članovima Sudskog savjeta i sudijama Ustavnog suda. Sve zavisi od današnje sjednice. Očekujemo da kolege koje su podnijele inicijativu za smjenu Đurović, povuku inicijativu ili zatraže pauzu zasjedanja. Mnogo toga zavisi od onoga šta će se dešavati u plenumu", istakao je Mikić.

Bonus video: