Danilović: Ujedinjena stoji iza svog potpisa i svakog roka, očekujemo da ćemo sjutra imati 41 potpis poslanika

"Važno je da to što smo potpisali o izboru novog rukovodstva Skupštine i formiranja tehničke Vlade, počne već od sjutra", poručio je Danilović

14823 pregleda 11 komentar(a)
Foto: Nikola Dragaš
Foto: Nikola Dragaš

Lider Ujedinjene Crne Gore Goran Danilović, kazao je da ta partija stoji iza svog potpisa i svakog roka, te da očekuju da će sjutra imati 41 potpis poslanika za primjenu sporazuma koji je danas dogovorila "stara većina".

"U ime stranke koja insistira na poštovanju izborne volje, danas moramo biti zadovoljni. Vraćamo se na početak, sporazum je predstavljen. On nije zbir opštih mjesta, precizno su pobrojani koraci za formiranje nove/stare većine", rekao je na pres konferenciji nakon sastanka "stare većine".

Dodao je i da će četrdeset jedan poslanik potpisati akt kojim predlažu izbor novog rukovodstva Skupštine i formiranje tehničke Vlade.

"Većina je danas ponovo konstituisana i u ovom trenutku ima najmanje 41 mandat. Važno je da to što smo potpisali o izboru novog rukovodstva Skupštine i formiranja tehničke Vlade, počne već od sjutra. Nisam vjerovao da ćemo tako brzo uspjeti da se dogovorimo, pozitivno sam iznenađen. Čestitamo svima koji su u ovome danas učestvovali", poručio je lider Ujedinjene.

Bonus video: