Bečić: Pale u vodu podvale da su Demokrate bilo šta dogovorile sa DPS

"Nadamo se da će kolege shvatiti koliko su pogriješili i da bilo čija fotelja, koja je čašćena od strane DPS-a, neće biti prepreka primjeni današnjeg Sporazuma"

31035 pregleda 108 komentar(a)
Bečić, Foto: Screenshot/Youtube
Bečić, Foto: Screenshot/Youtube

Lider i poslanik Demokratske Crne Gore saopštio je da su pale u vodu "sve podvale" onih koji su formirali Vladu sa DPS-om da je ta partija bilo šta dogovorila sa DPS-om.

"Ovim Sporazumom su priznali da su nijesu govorili istinu, iako znamo sa kim su dogovorili ovakve neistine. Naravno, ne očekujemo izvinjenje, ali nije nam ni potrebno. Nijesmo mi sujetni ljudi. Svim građanima Crne Gore čestitam Sporazum. Da nijesmo srušili Vladu, ovog Sporazuma ne bi ni bilo. Sad, poštovani građani, procijenite sami ko je i zasto htio da sačuva 43. DPS Vladu", naveo je Bečić.

Da je ona opstala, kako je dodao, sporazum ne bi ni bio potpisan.

"Nadamo se da će kolege shvatiti koliko su pogriješili i da bilo čija fotelja, koja je čašćena od strane DPS-a, neće biti prepreka primjeni današnjeg Sporazuma. Mi smo svojim potpisom ispružili jednu ruku, a drugu spremili za udarac, ako neko krene da blefira, pregovara sa DPS ili čuva fotelju proisteklu iz koalicionog aranžmana sa DPS", naveo je Bečić

Bonus video: