Đurović nosilac liste URA-CIVIS u Baru

"GP URA Bar i Savez građana CIVIS zajedno čine okosnicu vrijednosti na kojima počiva Bar - međusobno poštovanje, uvažavanje različitosti i međuetnički sklad", poručuju iz lokalnog odbora Građanskog pokreta URA

5271 pregleda 25 komentar(a)
Đurović, Foto: URA
Đurović, Foto: URA

Građanski pokret URA i Savez građana CIVIS nastupiće zajedno na lokalnim izborima u Baru, a nosilac liste biće Goran Đurović, potpredsjednik GP URA i ministar ekonomskog razvoja i turizma u Vladi u tehničkom mandatu.

Odluku je predložio Izvršni odbor GP URA Bar, a jednoglasno je usvojena na sjednici Opštinskog odbora.

"GP URA Bar i Savez građana CIVIS zajedno čine okosnicu vrijednosti na kojima počiva Bar - međusobno poštovanje, uvažavanje različitosti i međuetnički sklad. Te vrijednosti temelje osnovu građanskog društva i zato ovaj savez predstavlja kontinuitet politike koja je već dala rezultate na državnom nivou.

"Lista 'Goran Đurović - GP URA-Civis - Može Bar! Može Crna Gora!' biće sastavljena od slobodnomislećih ljudi sa jedinim ciljem da Baru omoguće kvalitet života i ekonomski prosperitet zasnovan na meritokratiji kakav Baranke i Barani zaslužuju", navodi se u objavi na Fejsbuk stranici barskog odbora GP URA.

Bonus video: