Vuković: Biorac ima prebivalište na teritoriji Glavnog grada, lokal-fašizam za nas nije prihvatljiv

"Logika kojom se služi DPS podrazumijevala bi da Ivan Vuković ne može biti gradonačelnik Glavnog grada, jer je porijeklom iz Pive"

5185 pregleda 1 komentar(a)
Vuković, Foto: GP URA
Vuković, Foto: GP URA

Gospodin Admir Biorac nalazi se na našoj listi i na to smo veoma ponosni, a radi objektivnog informisanja javnosti ima prebivalište na teritoriji Glavnog grada u suprotnom lista ne bi bila potvrđena od strane OIK-a, poručila je Milena Vuković, kandidatkinja za odbornicu "Ovo je naš grad, može Podgorica".

Ona je u saopštenju Građanskog pokreta URA (GP URA) regovala na ranije obavještenje Demokratske partije socijalista (DPS), koja je navela da se Biorac, član Albanske alternative u Tuzima, kao odbornički kandidat našao se na listi URE Dritana Abazovića i njenih koalicionih partnera "Može Podgorica - Ovo je naš grad" za predstojeće podgoričke izbore.

"URA je građanska partija koja okuplja ljude svih nacija i vjera. Jako se radujemo saradnji sa kolegama iz Albanske alteranative, jer pokazujemo i dokazujemno da zajedno možemo da mijenjamo naš grad", dodala je Vuković.

Logika kojom se služi DPS, kaže Vuković, podrazumijevala bi da Ivan Vuković ne može biti gradonačelnik Glavnog grada, jer je porijeklom iz Pive.

"Lokal- fašizam za nas nije prihvatljiv i trudićemo se da uvijek širimo ideju zajedništa i saradnje sa svim dobronamjernim ljudima našeg grada i države", istakla je Vuković.

Ona je savjetovala DPS da prevaziđe podjele u svojim glavama.

"Jer politika devedesetih je politika prošlosti koju više niko ne želi. Pustite naš grad da se razvija za sve građanske i građane bez obzira na razlike koje postoje", zaključila je Vuković.

Bonus video: