Abazović: Konjević imao jednu aferu sa prostitutkom; Konjević: To je, do sada, najjači argument premijera. Bravo "brate"

"I treba da se sjeti šta znači kad neko pokušava nekog politički da etiketira samo zbog sticanja jeftinih političkih poena, šta to znači za familiju tih ljudi", rekao je Abazović;

"Nijesam ja on. Dritane, Pozdrav iz Dubaija", naveo je između ostalog u odgovoru Konjević

40560 pregleda 117 komentar(a)
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Premijer Dritana Abazović kazao je da je potpredsjednik Vlade i ministar odbrane Raško Konjević "imao jednu aferu sa prostitutkom".

On je to kazao komentarišući izjavu Konjevića da je Abazović ćutao na informaciju da je 90 odsto zaplijenjenih cigareta završavalo u švercu, a da je samo 10 odsto uništavano.

Abazović je naveo o da "ako je iko pričao o švercu cigareta" da je to on.

"Čovjek stvara politički narativ da bi oprao svoj obraz na sva kriminalna dešavanja kada je SDP držao političku kesu DPS-u. I on je imao jednu aferu sa jednom prostitutkom. I treba da se sjeti šta znači kad neko pokušava nekog politički da etiketira samo zbog sticanja jeftinih političkih poena, šta to znači za familiju tih ljudi. Rekao sam mu da ja nisma iz njegovog političkog filma, da misli da mu je zbog politike sve dozvoljeno", rekao je Abazović.

Konjević je na Tviteru komentarisao navode Abazovića da je "imao jednu aferu sa prostitkom"

"Kaže Dritan Abazović da sam imao aferu sa prostitutkom. To je, do sada, najjači argument premijera. Bravo "brate". Nijesam ja on. Dritane, Pozdrav iz Dubaija", napisao je Konjević na Tviteru.

Bonus video: