Canović: Nastavljamo na dinamičnom razvoju u najboljem interesu Plava

"Rekli smo da dajemo najbolji izborni program, rekli smo da imamo najbolju listu i rekli smo da ćemo ostvariti ovakav rezultat. Hvala vam i nastavljamo da radimo dalje u interesu našeg i vašeg Plava"

3863 pregleda 2 komentar(a)
Foto: SD
Foto: SD

Nihad Canović, nosilac liste "Zajedno pobjednički za Plav", koja je u tom gradu na lokalnim izborima osvijila najviše manada, poručio je da će koalicija koju predvodi nastaviti rad na dinamičnom razvoju i u najboljem interesu Plava i svih koji u njemu žive.

"Dragi moji sugrađani želim da vam zahvalim na korektnoj izbornoj kampanji, na izbonom danu koji može da služi kao primjer drugima. Želim da vam zahvalim zato što ste pružili podršku listi 'Zajedno pobjednički za Plav' u iznosu od 47 odsto, u mandatima to bi značilo apsolutnu vlast u Plavu", rekao je Canović.

Kako se navodi u saopštenju Socijaldemokrata (SD) posebno se zahvalio aktivistima tri partije koje čine ovu koaliciju (SD, DPS i SDP) za koje je rekao da su punim srcem radili kampanju i ostvarili istorijski rezultat.

"Vjerujem da ćemo nakon ovog rezultata nastaviti da radimo u interesu Plava, nastaviti da radimo na razvojnim projektima i da ćemo nakon četiri godine ponovo pred vas izaći sa punim ponosom i sa ostvarenim izbornim programom koji smo vam predstavili", istakao je Canović.

Naglasio je da će se u narednom mandatu nastaviti dalji razvoj Plava i rad u opštem interesu.

"Rekli smo da dajemo najbolji izborni program, rekli smo da imamo najbolju listu i rekli smo da ćemo ostvariti ovakav rezultat. Hvala vam i nastavljamo da radimo dalje u interesu našeg i vašeg Plava", zaključio je Canović.

Bonus video: