DPS: Kandidat sa liste "Za budućnost Šavnika" slovom "Z" poziva da počinje bitka za Šavnik

"Pozivamo propagatore i pristalice rata, anticivilizacijske slavljenike ruske vojne agresije koja za sobom nosi brojne civilne žrtve, da se suzdrže od bestidnog huškanja naših sugrađana i narušavanja mira i sklada u Šavniku"

10068 pregleda 0 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista (DPS) Šavnik saopštio je da kandidat za odbornika liste "Za budućnost Šavnika" Ivan Žugić putem svog naloga na društvenoj mreži poziva da "počinje bitka za Šavnik", sa sve famoznim slovom "Z" zaštitnim znakom ruskog razaranja Ukrajine.

Oni u saopštenju dostavljenom medijima dodaju da se nastavku bezumnog djelovanja izborne liste "Za budućnost Šavnika" ne nazire kraj.

"Nakon prekida održavanja izbora, nedozvoljavanja građanima da ostvare biračko pravo i niza krivičnih djela, pojedini odbornički kandidati prizivaju ukrajinski scenario u našoj opštini", kažu iz DPS.

Ivan Žugić, slovo Z
foto: DPS

Oni pozivaju, kako navode, propagatore i pristalice rata, anticivilizacijske slavljenike ruske vojne agresije koja za sobom nosi brojne civilne žrtve, da se suzdrže od bestidnog huškanja naših sugrađana i narušavanja mira i sklada u Šavniku.

"Krajnje je vrijeme da se razumnim ponašanjem omogući nastavak glasanja i demokratsko izražavanje volje birača, kao i svih demokratskih principa i tekovina na kojima leži savremena Evropa", zaključuju u saopštenju.

Bonus video: