Pokret Evropa sad: DPS i Medojević pokazuju smislenost izreke da nužda zakone mijenja

"Osim što u tajnim kalkulacijama dogovaraju izborni inžinjering, sada javno i ne kriju očajničke napore da sve urade kako bi spriječili sigurnu pobjedu Milojka Spajića", navodi se u saopštenju PES -a

17546 pregleda 104 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pokret Evropa sad
Ilustracija, Foto: Pokret Evropa sad

Nekada navodno ljuti neprijatelji, Demokratska partija socijalista i predsjednik Pokreta za promjene i jedan od lidera Demokratskog fronta Nebojša Medojević sada zbog zajedničkog straha i ugroženosti pokazuju smislenost stare izreke, da nužda zakone mijenja.

To je saopšteno iz Pokreta Evropa sad (PES) kao i da je kandidatura Milojka Spajića za predsjednika ogolila, "sinhronizovano djelovanje DPS-a i njihovog džokera, te obnovila zajedničku saradnju Medojevića sa bivšim korumpiranim režimom".

"Svjedoci smo otvorene saradnje Petra Ivanovića iz DPS-a, čiji je član porodice za privatni vinograd dobio dva miliona eura od IRF-a za vrijeme vlasti DPS-a i njihovog džokera Nebojše Medojeviće, višedecenijskog političara sa stanom u vrijednosti od pola miliona eura u Maksim zgradi, koji je, upravo stekao tokom vladavine DPS-a", navodi se u saopštenju PES -a.

Dodaju da je to nastavak epizode, nakon što je lider DF -a svojevremeno glasao sa DPS-om i "ustavne predloge koji zahtijevaju dvotrećinsku većinu".

"Tako da nas ne čudi zašto uloga Medojevića kao pomagača u kriznim momentima, ne ostavlja ravnodušnim ni Petra Ivanovića", ističe se u saopštenju.

Kako kažu iz PES -a, "osim što u tajnim kalkulacijama dogovaraju izborni inžinjering, sada javno i ne kriju očajničke napore da sve urade kako bi spriječili sigurnu pobjedu Milojka Spajića".

"Dok god DPS i Medojević zajedničkim snagama napadaju Pokret Evropa sad, znamo da smo na pravom putu i najveća opasnost za razbijanje monopola ove dvije strane, koji politički egzistiraju samo na dizanju tenzija", zaključili su iz PES -a.

Bonus video: