Albanski forum predao izbornu listu, Đeljošaj očekuje ubjedljivu pobjedu u Tuzima

"Kandidatkinje i kandidati ove liste predstavljaju potvrdu da će ova lista i naredne četiri godine voditi Opštinu, te da će nakon 5. marta, razvoj Malesije, koji je započet tokom ovog mandata, biti nastavljen sa još više uspjeha"

7191 pregleda 14 komentar(a)
Đeljošaj tokom predaje izborne liste, Foto: Albanska alternativa
Đeljošaj tokom predaje izborne liste, Foto: Albanska alternativa

Albanski forum - Jedinstvo i razvoj, koalicija sačinjena od četiri albanske partije Albanske alternative, Demokratskog saveza Albanaca, Nacionalne albanske unije i Demokratskog saveza u Crnoj Gori, predao je izbornu listu za odbornike na izborima koji će se 5. marta održati u Tuzima.

Noslical liste biće aktuelni predsjednik Opštine Tuzi Nik Đeljošaj.

"Koalicija će ostvariti ubjedljivu pobjedu, a kandidatkinje i kandidati ove liste predstavljaju potvrdu da će ova lista i naredne četiri godine voditi Opštinu, te da će nakon 5. marta razvoj Malesije, koji je započet tokom ovog mandata, biti nastavljen sa još više uspjeha", rekao je Đeljošaj.

Navode da je "Albanski forum" koalicija političkih partija koja je u prethodne četiri godine, kako kažu, uspješno vršila vlast u Tuzima i potvrdila da su jedinstvo i razvoj bili i biće u središtu pažnje ove koalicije.

Bonus video: