Nikolić: U Tuzima smo zadržali povjerenje birača i osvojili sličan broj glasova kao na prethodnim izborima

"Činjenica da je nacionalna partija odnijela apsolutnu pobjedu u Tuzima, pokazuje jedan trend koji je prisutan već nekoliko godina i on ne iznenađuje"

24773 pregleda 79 komentar(a)
Nikolić, Foto: Demokratska partija socijalista
Nikolić, Foto: Demokratska partija socijalista

Miloš Nikolić, portparol i poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) saopštio je da rezultat, koji je u Tuzima ostvarila koalicija koju predvodi ta partija, ukazuje da su zadržali povjerenje birača i osvojili sličan broj glasova kao i na prethodnim izborima.

"Činjenica da je nacionalna partija odnijela apsolutnu pobjedu u Tuzima, pokazuje jedan trend koji je prisutan već nekoliko godina i on ne iznenađuje", dodao je Nikolić u saopštenju DPS-a.

Kaže da DPS i dalje smatra da je za lokalnu sredinu, a i za Crnu Goru, najbolji izbor politička ponuda koju personifikuju ljudi različitih vjera i nacija, ali sa vizijom kako da unaprijede, razvijaju i obogaćuju svoju sredinu.

"DPS izražava zadovoljstvo što su izbori u Tuzima prošli u atmosferi tolerancije i međusobnog uvažavanja političkih konkurenata. Zahvaljujemo svim biračima koji su nam ukazali povjerenje, i obećavamo da ćemo sa još većim elanom raditi za dobrobit Tuzi i njenih građana", zaključio je Nikolić.

Prema preliminarnim rezultatima na lokalnim izborima u Tuzima koalicija Albanski forum osvojila je 18 mandata, koalicija koju čine Demokratska partija socijalista (DPS), Bošnjačka stranka (BS), Socijaldemokrate (SD) i Demokratska unija Albanaca (DUA) - "Pravim putem osvijila je 12 mandata, a po jedan Demokratska Crna Gora i Socijaldemokratska partija.

Bonus video: