Radulović: Ne znam da li je prilikom skupljanja potpisa bilo zloupotreba, papire su mi dostavljali iz drugih gradova

"Mogu i da sumnjam da je neko isti od političkih partija to uradio, kako bi me eliminisao. Ja sigurno nisam išao po kuća i krao lične karte", piše u saopštenju

27999 pregleda 49 komentar(a)
Foto: Printscreen/TikTok
Foto: Printscreen/TikTok

Kandidat za predsjednika Crne Gore, influenser Jovan Jodžir Radulović, saopštio je danas da ne zna da li je prilikom prikupljanja potpisa za podrške za njegovu kandidaturu bilo zloupotreba.

Radulović je rekao da su se potpisi prikupljali u svakom gradu, a da su mu kasnije dostavljani, zbog čega, tvrdi, ne zna ko se potpisivao.

"Mogu i da sumnjam da je neko isti od političkih partija to uradio, kako bi me eliminisao. Ja sigurno nisam išao po kuća i krao lične karte", piše u saopštenju.

On navodi da je hajka koja se digla protiv njega "samo je proizvod svih onih retrogradnih politika prošlosti koji nikako ne mogu da se pomire da je jedan autsajder pomrsio konce mnogima".

Pita i kako nije "isplivao" nijedan potpis podrške Goranu Daniloviću, "a znamo iz kakvih baza je prikupljao potpise, nego eto zaboga jedan Jodžir smeta na 10-tak izolovanih slučajeva."

Povezani članci

09. Mart 2023.

Aplikacija otkrila lažne potpise

"Kad sam sakupljao potpise hajka je bila o načinu prikupljanja i pozivanja na društvene mreže, pa su se iz Agencije za zaštitu ličnih podataka oglasili i kazali da ukoliko neko šalje samovoljno podatke nije zloupotreba. Sad kad sam se kandidovao sam falsifikator potpisa podrške. Očigleno je da je Jodži pomrsio konce mnogima, i onima koji ne vole svoju zemlju i državu. Ovaj mali je voli i ići će do pobjede", rekao je Radulović.

"Svi oni koji su najavili tužbe, a nalaze se na listama Jakova i mene i mene i drugih kandidata su samo osvjedočeni ljudi koji su u prošlosti 2018. godine isto ovo radili za rad interesa nekih drugih partija. Je li moguće da su se moji protivkandidati prepali toliko jednog Jodžira".

Radulović poručuje da je sve što radi transparentno, sa smijehom, humorom i reklamama.

"Tako sam i skupljao potpise. Svima vama još jedna velika zahvalnost koji ste mi dali potpise i putem društvenih mreža slali podatke".

Bonus video: