Abazović: Crna Gora je najljepša zemlja na svijetu, moramo i možemo drugačije

"URA je za povezivanje građana, odabir pravih ideja i stvaranje nove društvene vrijednosti. Istorija nas uči da zajedno možemo pobjeđivati. Vrijeme je da pokažemo da možemo drugačije”
1245 pregleda 2 komentar(a)
Dritan Abazović, Foto: Građanski pokret URA
Dritan Abazović, Foto: Građanski pokret URA

Lider Građanskog pokreta URA Dritan Abazović, čestitao je Dan nezavisnosti sa porukom da su građani 21. maja 2006. godine obnovili nezavisnost ali i da su tada sanjali drugačiju Crnu Goru.

"Svakodnevno se susrijećemo sa napravadom, obrisima privatne države, slabim institucijama i prevelikom politizacijom koja guši slobodan duh građana. Međutim, svako vrijeme nosi svoje izazove. Ono što je konstanta je vjera u promjene. Uvijek smo dobijali bitke onda kada se to činilo nemogućim”, kazao je Abazović.

On je u čestitiki naglasio i da je vjera u promjene pokretačka snaga svih reformskih akcija.

"URA je za povezivanje građana, odabir pravih ideja i stvaranje nove društvene vrijednosti. Istorija nas uči da zajedno možemo pobjeđivati. Vrijeme je da pokažemo da možemo drugačije”, naglasio je Abazović.

U čestitiki navodi i da “zajedno moramo da uredimo svoju kuću, pružimo ruku komšijama, ojačamo socijalnu koheziju i poboljšamo životni standard”.

"Crna Gora je najljepša zemlja na svijetu. Naš je cilj da je učinimo naprednom, bogatom i slobodnom, zemljom razvijene Evrope. To je posao za sve. URA je za budućnost. Srećan Vam Dan nezavisnosti!”, poručuje Abazović.

Bonus video: