Abazović: U "grad od skalina" svako dobrodašao i rado dočekan, to je najveće bogatstvo

Dodao je da na zadovoljstvo svih, Herceg Novi danas ima vlast koja je u mnogim segmentima u mandatu kojim opslužuje građane "sistematizovala i unaprijedila lokalni sistem u domenu svojih nadležnosti"
1624 pregleda 0 komentar(a)
Dritan Abazović, Foto: URA
Dritan Abazović, Foto: URA

Predsjednik URA-e, Dritan Abazović čestitao je Dan Opštine Herceg Novi.

"Svim građanima Herceg Novog, odbornicima, Skupštini opštine Herceg Novi, predsjedniku Skupštine opštine i predsjedniku Opštine čestitam Dan opštine Herceg Novi 28. oktobar sa željom da svaki naredni bude povod za veće zadovoljstvo svih građana. Herceg Novi, drevni grad sa bogatim kulturno-istorijskim nasljeđem primjer je opštine koja je korišćem svojih bogatih resursa znatno unaprijedila turističku ponudu Crne Gore i kvalitet života svojih građana. Zahvaljujući Herceg Novom o Crnoj Gori se čulo nadaleko kako u regionu, tako i na mnogim svjetskim adresama", rekao je Abazović.

Dodao je da na zadovoljstvo svih, Herceg Novi danas ima vlast koja je u mnogim segmentima u mandatu kojim opslužuje građane "sistematizovala i unaprijedila lokalni sistem u domenu svojih nadležnosti."

"Ipak, ostaju mnogi izazovi i mnogo prostora za daljim unapređenjem rada lokalne administracije. Herceg Novi je i primjer multietničnosti i multikonfesionalnosti, najvećeg bogatstva naše zemlje i jedne od temeljnih univerzalnih vrijednosti. Ko god dođe u „grad od skalina“ osjeća se dobrodošao i rado dočekan. To je posebna vrijednost i bogatstvo ovoga grada. Na kraju, u svoje lično, i u ime Građanskog pokreta URA, još jednom čestitam 28. oktobar Dan opštine Herceg Novi", kazao je Abazović.

Bonus video: